Tgrt Haber

Çağrı Özer oynadığı diziler! Kısmetse Olur Çağrı Özer instagram hesabı!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
02 Şubat 2023 15:04 - Güncelleme : 02 Şubat 2023 17:21
Çağrı Özer oynadığı diziler! Kısmetse Olur Çağrı Özer instagram hesabı!

5 yıl aranın ardından tekrar izleyicisiyle buluşan Kısmetse Olur yeni adıyla Kısmetse Olur Aşkın Gücü haftanın 6 günü izleyicisiyle buluşuyor. 2 elemenin yaşandığı Kısmetse Olur Öykü Serter'in sunumuyla izleyicisiyle buluşuyor. 5 Ocak Perşembe günü yayınlanan fragmanda yeni iki yarışmacı dahil oldu. Kısmetse Olur'a katılan Çağrı sosyal medyada da konuşmaya başlandı. Peki, Kısmetse Olur Çağrı kimdir, kaç yaşında? Kısmetse Olur Çağrı Özer instagram!

İlk olarak 2015 yılında başlayan Kısmetse Olur​ 5 yıllık aranın ardından Kısmetse Olur Aşkın Gücü​ ile tekrar yayın hayatına başladı. Haftanın 6 günü saat 18:30'de yayınlanan program sosyal medyayı kasıp kavuruyor. 

KISMETSE OLUR ÇAĞRI KİMDİR?

Kısmetse Olur'un bugün yayınlanan bölüme yeni katılan Elif ve Çağrı damga vuracak. Kımsetse Olur Çağrı, programa katıldığında diğer yarışmacıların hemen hepsinin dikkatini çekmeye başardı. Fotomodellik yapan Çağrı, aynı zamanda fügüranlık yaptığı zamanlara ait kareleri de sosyal medya hesabından paylaştı. 

Çağrı Özer oynadığı diziler! Kısmetse Olur Çağrı Özer instagram hesabı!

ÇAĞRI ÖZER HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

25 yaşında olan Çağrı Özer, modelliğin yanı sıra oyunculuk da yapıyor. Özer, Uyanış Büyük Selçuklu ve Senden Daha Güzel dizilerinde fügüran olarak rol aldı. 

KISMETSE OLUR HANGİ KANALDA?

Kısmetse Olur Aşkın Gücü haftanın 6 günü 18.30'da, Kısmet Olur Aşkın Gücü YouTube kanalında yayınlanıyor. Bu akşam Kısmetse olur Aşkın Gücü 22. bölümüyle yayında olacak. 

 

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...