Tgrt Haber

Camdaki Kız Cana diziden ayrıldı mı? Camdaki Kız Cana öldü mü? Hande Ataizi neden diziden ayrıldı?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
16 Aralık 2022 10:17 - Güncelleme : 16 Aralık 2022 11:55
Camdaki Kız Cana diziden ayrıldı mı? Camdaki Kız Cana öldü mü? Hande Ataizi neden diziden ayrıldı?

Dün akşam 61. bölümüyle ekrana gelen Camdaki Kız dizisinde izleyenleri şaşırtan bir olay yaşandı. Sevilen dram türündeki Camdaki Kız'da Cana senaryo gereği trafik kazası sonucu hayatını kaybederken, Ataizi'den dikkat çeken bir paylaşım geldi. Camdaki Kız dizisinde izleyenleri bir hayli şaşırtan bir gelişme yaşandı. Peki, Camdaki Kız Cana öldü mü, diziden ayrıldı mı?

Camdaki Kız​ dizisinde Cana karakterine hayat veren oyuncu Hande Ataizi​ diziden ayrılıp, ayrılmadığı gündem oldu. Son yayınlanan bölümde trafik kazası geçiren Cana, izleyenleri ikiye böldü. Dizinin sonunda Hande Ataizi'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım iddialara son noktayı koydu. 

CAMDAKİ KIZ'DA DÜN AKŞAM NELER OLDU?

Evden ayrılan ve Hayri'nin yanına giden Nalan​, eve dönmek istemiyor. Ancak, Nalan'ın yanına giden Feride birkaç nasihat verdi ve Hayri ile konuşmaya devam ederse canına nasıl kıyacağından bahsetti. Nalan'ı korkutup baskı yapan Ferdide amacına ulaşır. 

Cavit'le buluşan Cana ise ev alınacağını düşünürken başka bir ülkede yaşaması için Cavit'ten tehdit alır. Eve giderken Cana kötü bir trafik kazası geçirdi. Polisler ise Alp'i arayıp kötü durumu haber verdi.

CANA CAMDAKİ KIZ'DAN AYRILACAK MI?

Dün akşam yayınlanan Camdaki Kız dizisinde Cana karakterini canlandıran Hande Ataizi ölerek diziye veda etti. Küçük bir hayranıyla sarıldığı bir fotoğraf yayınlayan başarılı oyuncu, 'Cana' ve 'Camdaki Kız' etiketleri ile şu mesajı yazdı:

"Vedayı beni gerçekten seven ve dizi boyunca ziyaretlerini eksik etmeyen küçük bir hayranımla yapmak istedim. 61 bölüm sizlere kendi adıma güzel vakit geçirtebildiysem ve dostlar kazanabildiysem ne mutlu bana. Bütün oyuncu arkadaşlarıma, bugüne kadar benden desteğini esirgemeyen tüm ekibime ve OG Medya'ya çok teşekkür ederim. İleride yine güzel işlerde görüşmek dileğiyle." 

Camdaki Kız Cana diziden ayrıldı mı? Camdaki Kız Cana öldü mü? Hande Ataizi neden diziden ayrıldı?

CAMDAKİ KIZ OYUNCULARI 

  • Burcu Biricik,
  • Feyyaz Şerifoğlu,
  • Hande Ataizi,
  • Nur Sürer,
  • Cihangir Ceyhan,
  • Devrim Yakut,
  • Selma Ergeç,
  • Enis Arıkan
Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...