Tgrt Haber

Camdaki Kız dizisinde mutlu son… Seyircileri ters köşe yapacak final sahnesi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
09 Haziran 2023 14:11 - Güncelleme : 09 Haziran 2023 15:22
Camdaki Kız dizisinde mutlu son… Seyircileri ters köşe yapacak final sahnesi

Perşembe günü final bölümü yayınlanacak Camdaki Kız'ın final fragmanı dikkat çekti. Burcu Biricik ve Enis Arıkan gibi isimlerin yer aldığı dizinin son bölümünde Laz Kızı, Hayri'yi bıçakladı. Dizinin yeni bölüm fragmanında ise Hayri karakteri hayatını kaybederken Nalan, Sedat ile tekrar evlenme kararı aldı.

Camdaki Kız​ dizisi 82. bölümüyle final yapacak. Gülseren Budayıcıoğlu​'nun aynı adlı romanından uyarlanan dizinin final bölümü izleyiciyi şaşırttı. Hayri​'nin öldüğü Camdaki Kız dizisinde Nalan​'ın Sedat​ ile evlenmesi izleyicinin beklemediği bir sahneydi.  

CAMDAKİ KIZ OYUNCULARI

  • Burcu Biricik,
  • Enis Arıkan, 
  • Cihangir Ceyhan, 
  • Selma Ergeç,
  • Tamer Levent,
  • Feyyaz Şerifoğlu
  • Tuğrul Tülek

CAMDAKİ KIZ'DA HAYRİ ÖLECEK Mİ?

Hayri karakteri son bölümde Laz Kızı tarafından bıçaklandı. Cihangir Ceyhan'ın oynadığı Hayri karakterinin final fragmanında hayatını kaybettiği görüldü. 

CAMDAKİ KIZ HAYRİ KİMDİR?

Camdaki Kız dizisinde Hayri karakterini Cihangir Ceyhan oynuyor. Cihangir Ceyhan,  6 Şubat 1989 Adana doğumludur. lk oyunculuk deneyimini ise 2015 yılında Yusuf adlı sinema filminde "Serdar" karakteriyle yaşamıştır. Daha sonra peş peşe birçok yapımda rol alan oyuncu, asıl çıkışını Çukur dizisinde rol aldığı Azer Kurtuluş ile yaptı. 

CAMDAKİ KIZ FİNAL FRAGMANI YAYINLANDI 

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...