Tgrt Haber

Camdaki Kız'ın finalindeki hata şaşırttı! Seyirci anında yakaladı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
22 Haziran 2023 15:07 - Güncelleme : 22 Haziran 2023 17:23
Camdaki Kız'ın finalindeki hata şaşırttı! Seyirci anında yakaladı

Başrolünde Burcu Biricik, Enis Arıkan ve Selma Ergeç gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız dizisi 82. bölümle final yaptı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan dizi final bölümüyle sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu. Dizide yapılan bir çekim hatası ise dikkatli izleyicinin gözünden kaçmadı.

3 sezondur devam eden Camdaki Kız​ dizisi perşembe günlerinin en çok izlenen yapımı olmayı başarmıştı. 82. bölümüyle sezon finali yapan dizideki hata seyircinin gözünden kaçmadı. Dizinin final fragmanında yer alan bazı sahnelerin bölümde yayınlanmaması seyirciyi ve dizinin senaristini de sinirlendirdi. 

CAMDAKİ KIZ'IN FİNALİNDEKİ HATAYI SEYİRCİLER YAKALADI 

Mynet'te yer alan habere göre; Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı dizi final bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Dizide yapılan bir çekim hatası ise dikkatli izleyicinin gözünden kaçmadı. Dizinin 82. bölümünün son sahnesinde Nalan​'ın parmağında yüzük olmayışı dikkat çekti. O anlar sosyal medya paylaşılıp 'Şu yüzük meselesini biri açıklasın', ' Final hiç olmamış' yorumunda bulundu. Ayrıca final fragmanında gösterilen sahnelerin yayınlanmaması da seyirciyi öfkelendirdi. 

Camdaki Kız'ın finalindeki hata şaşırttı! Seyirci anında yakaladı

Camdaki Kız'ın finalindeki hata şaşırttı! Seyirci anında yakaladı

 

CAMDAKİ KIZ'IN FİNALİNDE NELER OLDU?

Hayri​, Laz Kızı tarafından öldürülüyor. Türkan ile Nalan Hayri'nin acısını yaşıyor. Sedat​, Nalan'dan yeni bir şans daha istiyor. Nalan, Sedat'a bir şans daha veriyor ve bambaşka bir hikaye başlıyor! 81. bölüm sonunda emniyete gidip teslim olan Laz Kızı , cezaevine atıldı.

CAMDAKİ KIZ FİNAL FRAGMANI 

CAMDAKİ KIZ FİNALİNE ELEŞTİRİ YAĞDI 

Camdaki Kız'ın finali, beklenenin aksine mutlu son ile bitti. Kitaptan uyarlama olan dizide Nalan ve Sedat tekrar evlendi. Fragmanda yer alan düğün sahnelerinin yayınlanmaması izleyicinin eleştirmesine neden oldu. Sosyal medyada Camdaki Kız final bölümüne birçok eleştiri geldi.  

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...