Tgrt Haber

Camdaki Kız'ın Muzaffer'i Enis Arıkan'dan final tüyosu! Laz Kızı'nın intikamı ağır oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
09 Haziran 2023 09:12 - Güncelleme : 09 Haziran 2023 10:37
Camdaki Kız'ın Muzaffer'i Enis Arıkan'dan final tüyosu! Laz Kızı'nın intikamı ağır oldu

Dün yayınlanan 81. bölümle sosyal medyayı sallayan Camdaki Kız'daki Hayri karakteri Laz Kızı tarafından öldürüldü. Nalan ise artık hayatında bambaşka bir sayfa açtı. Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkat çeken dizinin final fragmanı şimdiden çok konuşuldu. Başrol oyuncusu Enis Arıkan'dan final ile ilgili ise tüyo gecikmedi.

Burcu Biricik​, Enis Arıkan​, Feyyaz Şerifoğlu​ gibi isimlerin rol aldığı Camdaki Kız​ dizisi perşembe günü yayınlanacak final bölümüyle ekrana veda edecek. Her bölümü sosyal medyada çok konuşulan dizi, günün en çok izlenen yapımı olma özelliği de gösteriyor. Dizide Hayri​ karakteri Laz Kızı tarafından bıçaklandı. Nalan ise artık bambaşka birisi oldu. 

CAMDAKİ KIZ FİNALİNDE NELER OLACAK?

Camdaki Kız'ın final bölümünde Hayri'nin hayatını kaybetmesiyle Nalan hayatında yeni kararlar aldı. Sedat ise Nalan ile tekrar evlenmek için harekete geçti. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan Camdaki Kız'ın finalinde kitaptakinin aksine Sedat ve Nalan evlenecek. 

CAMDAKİ KIZ'DA HAYRİ ÖLDÜ MÜ, SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Camdaki Kız'ın son bölümünde Laz Kızı, Hayri’nin Türkan'dan 2 yıl önce boşandığını öğrendikten sonra Hayri’ye çok öfkelenir ve gözünü karartıp onun karşısına çıkar. Laz Kızı, Hayri’nin daha önce boşandığını öğrendikten sonra Hayri’ye çok öfkelenir ve gözünü karartıp onun karşısına çıkar. Türkan, yerde yatan Hayri'yi görünce feryat ediyor. Laz Kızı, karakolun önüne arabasını çekip teslim olmaya giderken Türkan, Hayri'nin yaşaması için çırpınıyor. 

Camdaki Kız'ın Muzaffer'i Enis Arıkan'dan final tüyosu! Laz Kızı'nın intikamı ağır oldu

ENİS ARIKAN'DAN CAMDAKİ KIZ FİNALİYLE İLGİLİ TÜYO!

KANAL D’nin sevilen dizisi “Camdaki Kız”da Muzzafer karakterini oynayan Enis Arıkan önceki gün AVM'de görüntülendi. Dizinin final bölümünü çektiklerini dile getiren ünlü oyuncu “Çok güzel, çok sevdiğimiz bir ekipti. İyi bir işi çıkardık, güzel bir finali oldu” dedi.

CAMDAKİ KIZ FİNAL FRAGMANI YAYINLANDI 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...