Tgrt Haber

Cem Karaca filminde Emel Sayın'ı oynayacak isim belli oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
06 Eylül 2023 16:11 - Güncelleme : 06 Eylül 2023 17:35
Cem Karaca filminde Emel Sayın'ı oynayacak isim belli oldu

Ünlü sanatçı Cem Karaca'nın hayatının anlatıldığı "Cem Karaca'nın Gözyaşları" filminin başrolünde İsmail Hacıoğlu yer alıyor. Dizide Emel Sayın'ın gençliğini oynayacak oyuncu da belli oldu.

Cem Karaca​'nın hayatının anlatıldığı filmde, İsmail Hacıoğlu ünlü sanatçıyı oynayacak. Filme Emel Sayın sahneleri de eklendi. Sayın'ın gençliğini kimin oynacağı merak konusuyken, son isim belli oldu. 

EMEL SAYIN'I OYNAYACAK İSİM BELLİ OLDU 

Cem Karaca‘nın filminin çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak. Geçen haftalarda mekan çekimleri yapılan filmin yarın okuma provası yapılacak. Yüksel Aksu’nun yöneteceği, Cem Karaca’nın oğlu Emrah Karaca’nın da danışmanlık yapacağı filmde İsmail Hacıoğlu, Fikret Kuşkan, Yasemin Yalçın, Melisa Aslı Pamuk, Buçe Buse Kahraman yer alıyor. Filmin senaryosuna son olarak Emel Sayın‘lı sahneler de eklendi. Bu rol için son olarak Camdaki Kız dizisinde rol alan Burcu Biricik​'in adı geçerken, rolü oyuncu Melisa Döngel oynayacak. 

Cem Karaca filminde Emel Sayın'ı oynayacak isim belli oldu

MELİSA DÖNGEL KİMDİR?

18 Eylül 1999 doğumlu Melisa Döngel, anne tarafından Rus asıllıdır ve Rusya vatandaşlığına sahiptir. Eğitimini, Osman Yağmurdereli Sanat Akademisinde tamamladı. İlk güçlü oyunculuk deneyimini, 2016'da Hangimiz Sevmedik adlı dizide Sevtap karakteriyle dikkat çekti. Oyuncu; Elif, Bizim Hikaye, Aşk Ağlatır, Sen Çal Kapımı, Sadakatsiz, Kusursuz Kiracı ve Kirli Sepeti gibi dizilerde rol aldı. 

Kaynak: Birsen Altuntaş

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...