Tgrt Haber

Cem Karaca'nın hayatı film oluyor! İsmail Hacıoğlu müzik kampında

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
03 Temmuz 2023 11:09 - Güncelleme : 03 Temmuz 2023 16:12
Cem Karaca'nın hayatı film oluyor! İsmail Hacıoğlu müzik kampında

Türk rock müziği sanatçısı, bestecisi Cem Karaca'nın hayatı film oluyor. Tamirci Çırağı, Gülhane Parkı, Bu Son Olsun, Raptiye Rap Rap şarkılarının sahibi Cem Karaca'yı usta oyuncu İsmail Hacıoğlu oynayacak.

Anadolu rock müziğinin efsane ismi Cem Karaca​'nın hayatını konu edinen film​ için hazırlıklar başladı. Usta ismi İsmail Hacıoğlu oynayacak. İsmail Hacıoğlu, film için hazırlıklara başladı. 

İSMAİL HACIOĞLU, CEM KARACA FİLMİ İÇİN KAMPTA 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Karaca'yı canlandıracak olan İsmail Hacıoğlu film için bir süredir düzenli müzik eğitimi alıyor. Bu çalışmalar kapsamında Hacıoğlu, Cem Karaca‘nın yol arkadaşı olan Moğollar grubuyla da birkaç kez buluştu.

Cem Karaca'nın hayatı film oluyor! İsmail Hacıoğlu müzik kampında

İSMAİL HACIOĞLU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

İsmail Hacıoğlu 30 Kasım 1985 yılında doğdu. 37 yaşındaki yakışıklı oyuncu 1,86 metre boyundadır. 2010 yılında Vildan Atasever ile evlenen Hacıoğlu'nun evliliği 2015 yılında sona erdi. 2016 yılında ise Duygu Kumarki ile dünya evine giren ünlü oyuncu 2020 yılında boşanarak ilişkisini bitirdi.

Öte yandan oyunculuğa ilkokul 5. sınıftayken piyeslerde oynayarak başlayan İsmail Hacıoğlu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nde oyunculuk eğitimi aldı. Ardından Mimar Sinan Üniversitesi, Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nü kazanan Hacıoğlu okulu ilk senesinde bıraktı. 2003 yılında çekilen Karşılaşma filmindeki performansıyla 40. Antalya Altın Portakal Film Festivali “Umut Veren Genç Oyuncu Ödülü” kazandı. 2010 yılında çekilen Çakal filmindeki performansıyla 16.Sadri Alışık Ödülleri’nde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’ne layık görüldü.

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...