Tgrt Haber

Cem Küçük: FETÖ, devletin tüm ajanlarını deşifre etti!

05 Haziran 2017 16:41
Cem Küçük: FETÖ, devletin tüm ajanlarını deşifre etti!

Cem Küçük ve Fuat Uğur, Millî İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu'na sunulan 36 sayfalık rapor Medya Kritik’te konuşuldu.

MİT raporlarına yansıyan FETÖ okullarının başka isimle faaliyete geçtiğini konusu hakkında konuşan Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, ''Var olan bu durum Dışişleri Bakanlığı'na iletilmeli. Bakanlık, Büyükelçilikleri vasıtasıyla bu konuda girişimde bulunmalı, baskı yapmalı ve aktif çalışmalı'' dedi.

MİT raporlarında Cemal Uşak'ın Mart 2014 yılında Alman Konsolosluğu'nda BND ajanlarıyla yaptığı konuşma hakkında konuşan Gazeteci yazar Cem Küçük,'' Cemal Uşak, FETÖ'nün önemli adamlarından biriydi. Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı üyesiydi. Kanserden dolayı hayatını kaybetti. Darbeden önce mi sonra mı öldü bilmiyorum. 2014 Mart'ta gidiyor BND ajanlarına bilgi veriyor. MİT tırlarını, 12-13 Mart'taki gizli toplantıları, 17-25 Aralık'ta olanları Alman ajanlara anlatıyor. Ve orada devletimizin bütün ajanlarını deşifre ediyor. FETÖ'nün elinde bu liste var'' diye konuştu.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...