Tgrt Haber

Cem Küçük: FETÖ’cüler daha çok endişelensin

01 Şubat 2017 13:27
Cem Küçük: FETÖ’cüler daha çok endişelensin

İngiltere’nin Avrupa ve ABD’den sorumlu bakanı Alan Duncan’ın, FETÖ terör örgütü ile ilgili açıklamaları Medya Kritik Programı’nın önemli gündem maddesi oldu.

Gazeteci Yazar Cem Küçük, Duncan’ın Gülen hareketinin Türkiye’deki demokratik yapıyı devirmeye çalıştığını kendi parlamentosunda söylemesinin önemine dikkat çekti.  Küçük, “FETÖ’cüler endişelenmekte haklı. Bence daha çok endişelenmeliler” dedi.

Türkiye'nin başbakanıyla darbe girişiminden üç gün sonra bombalanmış bir parlamentoda görüştüm. konvoyuna da saldırılmıştı. Bunların önceden bilindiğini, düşünmüyorum" diyen Duncan’ın sözlerinin, Avrupa’daki yanlış algıların değişimini  gösterdiğini belirten Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur da, “Bu açıdan bakıldığında, kısa süre sonra ABD’deki algılar da değişebilir” diye konuştu.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...