Tgrt Haber

Cem Küçük: O kadın neden hala görevde

30 Ocak 2017 13:01
Cem Küçük: O kadın neden hala görevde

FETÖ’cü teröristlerin 15 Temmuz akşamı milletin iradesine karşı giriştikleri darbe teşebbüsünü canları pahasına durduran vatandaşlara, “248 kişi öldürüldü, ben şehit demiyorum” sözleriyle hakaret eden Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurşen Mazıcı’nın halen görevde olduğu ortaya çıktı.

Önce sosyal medyada sonra da Medya Kritik Programı’nda bu duruma tepki gösteren Gazeteci Yazar Cem Küçük, “PKK’lılar Marmara Üniversitesi’nde. Şehitlerimize şehit demeyenler, FETÖ yanlıları Marmara Üniversitesi’nde. Bunları neden tutuyorsunuz? Atın bunları” dedi.

Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur da, bu kişilerin hala görevde olmasının kabul edilemeyeceğini söyledi. Uğur, “Herkes elini taşın altına koymalı. Yetkisi olanlar yetkilerini kullanmaktan korkmamalı” diye konuştu.

CEM KÜÇÜK'ÜN ATTIĞI TWEET

Cem Küçük: O kadın neden hala görevde

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...