Tgrt Haber

CHP'li Lale Karabıyık'tan şaşırtan tweetler

12 Nisan 2016 13:36
CHP'li Lale Karabıyık'tan şaşırtan tweetler

CHP Sosyal Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık Twitter hesabından paylaştıklarıyle herkesi şaşırttı.

CHP Sosyal Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bursa Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Prof. Dr. Lale Karabıyık'ın twitter hesabından #KahrolPkk etiketiyle bir resim paylaşıldı. Paylaşılan resimde partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu olmak üzere: Gürsel Tekin, Murat Özçelik, Şafak Pavey, Hülya Güven, Hüseyin Aygün, Mesut Değer, Eren Erdem gibi şuan CHP'de görevli ve daha önce görev yapmış isimlere ve PKK-HDP hakkında skandal sözlerine yer verdi. CHP'de durum böyle iken Lale Karabıyık'ın hesabından PKK-HDP'yi kötüleyen tweetler atılması herkesi şaşırttı. Gerçek ise daha sonra ortaya çıktı. Pek çok kez skandal davranışlarda bulunan HDP ve CHP'li milletvekillerinin hesaplarına el koyan Ayyıldız Tim Lale Karabıyık'ın resmi twitter hesabına el koydu. Ayyıldız Tim ele geçirdiği adresten bir çok tweet atarak Lale Karabıyık'ı takip edenlere ulaştırdı.

İşte Ayyıldız Tim'in Lale Karabıyık'ın twitter adresinden paylaştığı o fotoğraf:

CHP'li Lale Karabıyık'tan şaşırtan tweetler

AY YILDIZ TİM'DEN BİR HACK DAHA!

Ayyıldız Tim Lale Karabıyık'ın hesabının ardından 25 ve 26. Dönem CHP Ankara Milletvekili İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkan Vekili, Avukat Şenal Sarıhan'ın Resmi Hesabını hackledi ve bir de mesaj bıraktı.

İşte Ayyıldız Tim'in mesajı

CHP'li Lale Karabıyık'tan şaşırtan tweetler

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...