Tgrt Haber

Çöp Adam dizisinde başrol oyuncuları senaristle tartıştı, değişim kaçınılmaz oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
18 Ağustos 2023 08:31 - Güncelleme : 18 Ağustos 2023 09:24
Çöp Adam dizisinde başrol oyuncuları senaristle tartıştı, değişim kaçınılmaz oldu

Star TV'nin sevilen dizisi Çöp Adam'da yeni sezon öncesi kriz yaşandı. 2. sezonuyla ekrana gelecek dizide senaristin değişmesiyle hikaye de tamamen değişecek.

Çöp Adam dizisinin hikayesi tamamen değişti. Kulislerde dolaşan iddialara göre; dizinin başrol oyuncuları senaryonun gidişatından rahatsız oldu ve sebeple senarite müdahale etmeye başladı. Senarist değişikliğinin nedeni olarak ise başrol oyuncuları ve senaristin arasındaki tartışma olarak gösterildi. 

ÇÖP ADAM DİZİSİNDE SENARİST DEĞİŞİKLİĞİ YAŞANDI 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Elçin Sangu​ ve Engin Altan Düzyatan​'ın başrolünde yer aldığı Çöp Adam dizisinde senarist değişikliği yaşandı. Senarist değişikliğinin nedeni ise kulislerde dolaşan söylentilere göre eski senarist Deniz Madanoğlu’yla başrol oyuncuları Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun yıldızı barışmadı. İki oyuncu dizinin hikâyesinin geldiği noktadan memnun kalmaması oldu.

Çöp Adam dizisinde başrol oyuncuları senaristle tartıştı, değişim kaçınılmaz oldu

ENGİN ALTAN DÜZYATAN BAZI SAHNELERDEN RAHATSIZ OLDU 

Dizinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, diziye “Elit” rolüyle dahil olan Ezgi Çelik’le olan bazı sahnelere itiraz etti. Oyuncu, sahnenin dizinin içinde inandırıcı durmayacağını belirtti ve çok sinirlendi. Peş peşe yaşanan krizler sonrası dizide hem hikâye, hem de senarist değişikliğine gidildi. 

ÇÖP ADAM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

25. bölümle sezon finali yapan Çöp Adam dizisinde başrol karakterleri Tamer (Engin Altan Düzyatan) ve Peri’yi (Elçin Sangu) yeni sezonda daha aksiyonu bol sahneler bekliyor. Eylül ayında yayın hayatına başlaması beklenen dizide ayrıca kulislerde konuşulan bir diğer söylenti de reytingi çok parlak olmayan diziyle ilgili Engin Altan Düzyatan’ın en az yılbaşına kadar devam etmesi koşuluyla yeni sezon teklifini kabul ettiği yününde…

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...