Tgrt Haber

Dilan Çiçek Deniz'in partneri belli oldu! Bu sefer komediyle dönüyor

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
05 Temmuz 2023 15:21 - Güncelleme : 05 Temmuz 2023 17:08
Dilan Çiçek Deniz'in partneri belli oldu! Bu sefer komediyle dönüyor

Son olarak Kusursuz Cinayet dizisiyle karşımıza çıkan Dilan Çiçek Deniz, yeni film projesiyle geri dönüyor. Çakallarla Dans, Deliormanlı ve Görevimiz Tatil gibi filmlerin yönetmenliğini yapan Murat Şeker, Dilan Çiçek Deniz'in yeni projesinde de yer alacak.

Dilan Çiçek Deniz​ ve Cem Yiğit Üzümoğlu yeni film için bir araya geldi. İddialı bir senaryo ile izleyici karşısına çıkacak ikilinin oyunculuk performansı şimdiden merak konusu oldu. 

DİLAN ÇİÇEK DENİZ'İN PARTNERİ BELLİ OLDU 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Ağustos ayında Bozcaada‘da sete çıkacak olan filmi Murat Şeker yönetecek. Dilan Çiçek Deniz'in yeni partneri Cem Yiğit Üzümoğlu oldu. İki genç ismin yer alacağı filmin adı Aşk Mevsimi olacak. Önce sinemalarda seyirciyle buluşması planlanan filmin senaryosunu da Murat Şeker ile Ali Tanrıverdi beraber yazdı. 

Dilan Çiçek Deniz'in partneri belli oldu! Bu sefer komediyle dönüyor

CEM YİĞİT ÜZÜMOĞLU KİMDİR?

1 Mart 1994 İstanbul doğumlu Cem Yiğit Üzümoğlu, üniversitede tiyatro bölümünden mezun oldu. Hindistan ve Polonya'da fiziksel tiyatro ve modern dans üzerine çalışmalar yaptı. Birçok tiyatro oyununda yer aldı. Oyuncu ilk kez televizyonda Adı Efsane dizisiyle yer aldı. 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...