Tgrt Haber

Disney Plus'ta bir ilk! Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu'nu buluşturan dizi yayında!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
31 May 2023 15:17 - Güncelleme : 31 May 2023 16:35
Disney Plus'ta bir ilk! Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu'nu buluşturan dizi yayında!

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrolünde yer aldığı Aktris dizisi bugün Disney Plus'ta yayına başladı. Pınar Deniz'in bir seri katile dönüşmesini anlatan dizi ilk günden başarısıyla dikkat çekti.

31 Mayıs Çarşamba günü yayınlanan dizi Aktris, konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekmeyi başardı. Disney+: Disney+'ın bu yıl yayınlayacağı ilk yerli dizi olan Aktris, 8 bölümden oluşuyor. 

AKTRIS OYUNCULARI!

Pınar Deniz​ (Yasemin)
Uraz Kaygılaroğlu
Tolga Tekin
Ahmet Rıfat Sungur
Şebnem Hassanisoughi
İpek Çiçek
Serhat Kılıç

Disney Plus'ta bir ilk! Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu'nu buluşturan dizi yayında!

AKTRIS DİZİSİNDEN BİR İLK!

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Cuma günü tüm oyuncuların katıldığı davet ile seyirci karşısına çıkan dizi, 8 bölümü birden hem Türkiye’de hem de dünyanın dört bir yanında seyirciyle buluştu. Pınar Deniz'in oyunculuğunun da beğenildiği dizi Disney Plus'ta yer alıyor. 

AKTRİS DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Habertürk'te yer alan bilgilere göre; Aktris dizisinde Türkiye'deki en ünlü oyunculardan birinin hayatı ekranlara geliyor. Gündüzleri ışıltılı, şatafatlı hayat yaşayan bu aktris geceleri yalnızlığın karanlığında yaşam sürer. 

 

 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...