Tgrt Haber

Döndü Boztepe olayı nedir? Müge Anlı Döndü Boztepe olayında yeni gelişme! Kemikler bulundu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
04 Eylül 2023 10:16 - Güncelleme : 04 Eylül 2023 11:05
Döndü Boztepe olayı nedir? Müge Anlı Döndü Boztepe olayında yeni gelişme! Kemikler bulundu

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Döndü Boztepe olayı programın yeni sezonunda da işlendi. Önemli gelişmeyi açıklayan Müge Anlı, izleyicileri şaşırttı.

Müge Anlı​ programında Döndü Boztepe olayı işlendi. Boztepe'nin oğlunun iddiaları ise Müge Anlı'yı sinirlendirdi. Boztepe'nin oğlu Uğur, köyde annesini rahatsız edenlerin olduğunu iddia etti. Stüdyoya iddiaların odağındaki Mehmet geldi.

DÖNDÜ BOZTEPE OLAYI NEDİR?

Afyonkarahisar'a bağlı Çukurkuyu beldesinde yaşayan 78 yaşındaki Döndü Boztepe'ye haftalardır ulaşılamıyor. Boztepe'nin ailesi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak yardım istedi. Döndü Hanım 6 Şubat Pazartesi günü akşam saatlerinde ayrıldığı evine geri dönmedi. Boztepe için ekipler, köy ve çevresinde arama çalışması başlattı. Yeni sezonda yaşanan gelişmeyi açıklayan Müge Anlı, izleyenleri şaşırttı. 

DÖNDÜ BOZTEPE BULUNDU MU? 

Müge Anlı odunluktan gelen kokular sonrası bu bölgede araştırma yapılmasını istedi. Odunlukta kemikler bulunması sonrası, DNA için laboratuvara gönderildi. Cebinde anahtar da bulunması kemiklerin Döndü Boztepe'ye ait olma ihtimalini yükseltti. 

Döndü Boztepe olayı detayları için tıklayın!

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...