Tgrt Haber

Doya Doya Moda 22 Aralık puan durumu! Doya Doya Moda bugün kim birinci oldu?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
22 Aralık 2022 15:50 - Güncelleme : 22 Aralık 2022 16:37
Doya Doya Moda 22 Aralık puan durumu! Doya Doya Moda bugün kim birinci oldu?

Doya Doya Moda jüri üyeleri Serdar, Uğurkan Erez, Yasemin, Gülşah Saraçoğlu'nun yarışmacıların yaptığı kombinlere verdikleri puanlarla birinci belli oluyor. Doya Doya Moda yarışmasında günün birincisi belli oldu. 21 Aralık Doya Doya Moda birincileri Melike ve Aleyna oldu. Peki, bugün Doya Doya Moda birincisi kim oldu? 22 Aralık Doya Doya Moda birincisi kim?

Günlük olarak belirlenen konsepte göre yarışmacılar kombin yapıp jürinin puna vermesini bekliyor. Jüriden en yüksek puanı alan yarışmacılar haftanın finalinde eleme adayı olmaktan kurtuluyor. Her cuma Doya Doya Moda​ yarışmasında haftanın finali oluyor ve 1 yarışmacı​ yarışmaya veda ediyor. Peki, Doya Doya Moda günün birincisi kimdir? 

DOYA DOYA MODA 22 ARALIK PUAN DURUMU

Doya Doya Moda programının bugünkü konsepti "Desenleri Karıştır" oldu. 

Rojin:6

Yağmur 11

Eda:15

Aleyna :13 

Hülya:20

Melike:12

Aslı:8 

Doya Doya Moda 22 Aralık puan durumu! Doya Doya Moda bugün kim birinci oldu?

DOYA DOYA MODA SAAT KAÇTA?

Moda programı Doya Doya Moda, hafta içi her gün saat 14.00'te başlıyor. Doya Doya Moda jüri​ üyeleri arasında; Uğurkan Erez, Gülşah Saraçoğlu​, Serdar Uzuntaş ve Yasemin Yılmaz yer alıyor. 

DOYA DOYA MODA YARINKİ KONSEPT

Doya Doya Moda haftanın finalinde yarışmacılar ödül töreni sunucusu olarak kostüm seçecekler. Yarışmacılar yarın Ümraniye'de olacak. 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...