Tgrt Haber

Doya Doya Moda Eda neden yok? 10 Ocak Doya Doya Moda puan durumu!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
10 Ocak 2023 13:55 - Güncelleme : 10 Ocak 2023 14:22
Doya Doya Moda Eda neden yok? 10 Ocak Doya Doya Moda puan durumu!

Hafta içi her gün yayınlanan Doya Doya Moda yarışmasında 7 kadın yarışmacı verilen konseptlere göre kombinler oluşturuyor ve jüriden puan alınıyor. 9 Ocak Pazartesi günü Gelinim Mutfakta yarışmasında yarışmacılar en yüksek puanı almak için yarışıyor. Son olarak Doya Doya Moda programında Yağmur elendi. Programda bugün iddialı yarışmacılardan biri olan Eda'nın yer almaması dikkat çekti. Peki, Doya Doya Moda Eda neden yok? 9 Ocak Doya Doya Moda puan durumu!

Doya Doya Moda​ yarışmasında final gününde en yüksek puanı alan yarışmacı Aleyna​ oldu. Uğurkan Erez, Gülşah Saraçoğlu​, Yasemin Yılmaz ve Serdar Uzuntaş'ın jüri üyeleri olarak yer aldığı Doya Doya Moda yarışmasında günün en yüksek puanı kim aldı? 

DOYA DOYA EDA NEDEN YOK?

Bugün Doya Doya programını açan izleyiciler, programda yer almayan yarışmacılardan Eda'yı göremeyince "Eda elendi mi?" sorularını araştırmaya başladı. Doya Doya Moda yarışmasında Eda rahatsızlığı nedeniyle yarışmaya bugün katılamadı. 

DOYA DOYA MODA'DA KİM ELENDİ?

8 OCAK DOYA DOYA MODA PUAN DURUMU

Aleyna:102
Hülya: 97
Eda: 72
Yağmur: 70
Su: 74
Özlem: 72
Melike: 90

10 OCAK DOYA DOYA MODA PUAN DURUMU

10 Ocak Doya Doya Moda yarışmasında yarışmacılar günün en yüksek puanını almak için yarıştı. Saat 13:00'de başlayan yarışmada puanlama devam ediyor. Güncel gelişmeleri haberimizden bulabilirsiniz. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Evsanur 10 Ocak 2023 22:30

Aleynayı çok seviyorum

Sonraki Haber Yükleniyor...