Tgrt Haber

Doya Doya Moda kim elendi? 23 Aralık Doya Doya Moda puan durumu!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
23 Aralık 2022 13:57 - Güncelleme : 23 Aralık 2022 17:29
Doya Doya Moda kim elendi? 23 Aralık Doya Doya Moda puan durumu!

Hafta içi her gün yayınlanan yarışma programı Doya Doya Moda'da cuma günü haftanın finali gerçekleşiyor. Belirlenen konsept sonrası yarışmacılar en yüksek puanı almak için kombin yapıyor. Cuma günü en düşük puanı alan yarışmacı veda etmek zorunda kalacak. Bugünkü konsept ise "ödül töreni sunucusu" oldu. Peki, Doya Doya Moda saat kaçta başlıyor? Doya Doya kim elendi, kolyeyi kim aldı?

Doya Doya Moda​ yarışmasında yarışmacılar bugün Ümraniye​'de olacak. Stillerin yarıştığı Doya Doya Moda'da haftanın en yüksek puanını alan yarışmacı kolyenin sahibi olacak. Doya Doya Moda Perşembe günü birincisi 20 puanla Hülya oldu. Peki, hatanın birincisi kim oldu? Doya Doya Moda'da kim elendi? 

22 ARALIK DOYA DOYA MODA PUAN DURUMU

 

Rojin:6

Yağmur 11

Eda:15

Aleyna :13 

Hülya:20

Melike:12

Aslı:8 

 

Doya Doya Moda kim elendi? 23 Aralık Doya Doya Moda puan durumu!

DOYA DOYA MODA KOLYEYİ KİM ALDI?

 

23 Aralık Cuma günü Doya Doya Moda yarışmasında haftanın finali gerçekleşti. En yüksek puanı alan ve kolyeyi alan isim Eda​ oldu. Elenen isim ise Rojin oldu.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...