Tgrt Haber

Doya Doya Moda Yağmur instagram hesabı! Doya Doya Moda Yağmur Banda kaç yaşında, nereli?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
04 Ocak 2023 14:15 - Güncelleme : 04 Ocak 2023 15:00
Doya Doya Moda Yağmur instagram hesabı! Doya Doya Moda Yağmur Banda kaç yaşında, nereli?

Hafta içi her gün yayınlanan Doya Doya Moda yarışmasına bu hafta yeni isimler katıldı. Doya Doya Moda Melike, Rojin, Aleyna en yüksek puanı almak ve elenmemek için yarışıyor. Doya Doya Moda yarışmasına survivor yarışmasıyla tanınan Yağmur Banda katıldı. Doya Doya Moda'ya yeni yarışmacının da katılmasıyla heyecan arttı. En yüksek puanı almak için yarışan yarışmacılar yaptıkları kombinlerle jüriden puan alıyor. Peki, Doya Doya Moda Yağmur kimdir, kaç yaşında? Doya Doya Moda Yağmur instagram hesabı!

Gülşah Saraçoğlu​, Uğurkan Erez, Yasemin Yıl

maz ve Serdar Uzuntaş'ın jüri koltuğunda oturduğu yarışma programı Doya Doya Moda​ isimlerin jüriliğini yaptığı programda, yarışmacılar stillerini yarıştırıyor. Cuma günü yaşanan eleme heyecanı sonrası Survivor​ 2018 ve 2022 kadrolarında yer alan Yağmur Banda Doya Doya Moda yarışmasında. 

DOYA DOYA MODA'YA YENİ İSİM

2 kez survivor yarışmasına katılan Yağmur, artık tarzıyla kendini birinci olmak için yarışacak. Yağmur Banda'nın programa katıldığını gören izleyiciler, Yağmur Banda'nın kim olduğunu araştırıyor. 

Doya Doya Moda Yağmur instagram hesabı! Doya Doya Moda Yağmur Banda kaç yaşında, nereli?

 

YAĞMUR BANDA KİMDİR?

1998 doğumlu Yağmur Banda, aslen İzmirli’dir. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin tekvando takımında yer alan Yağmur, 2 kez survivor yarışmasına katıldı. Yağmur ilk olarak, 2018 yılında Survivor kadrosunun Gönüllüler takımında yer aldı. 2022 yılında ise,  2022 Survivor All Star’da Nisa'nın Coronavirüs olması nedeniyle yedeklerden yarışmaya dahil olmuştu. Sosyal medyada giyimi ve paylaşımlarıyla dikakt çeken Yağmur Banda Doya Doya Moda yarışmasına dahil oldu. 

 

 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...