Tgrt Haber

Erkan Petekkaya'nın dizisinde başlamadan krizler çıktı! Tüm oyuncular ne yapacağını bilemedi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
17 Temmuz 2023 11:52 - Güncelleme : 17 Temmuz 2023 13:29
Erkan Petekkaya'nın dizisinde başlamadan krizler çıktı! Tüm oyuncular ne yapacağını bilemedi

Son olarak O Kız dizisiyle kamera karşısına geçen Erkan Petekkaya gelen senaryoları değerlendirme aşamasındaydı. Bir projeye sıcak bakan usta oyuncu aldığı haberle neye uğradığını şaşırdı.

Erkan Petekkaya’nın yeni projesi Onur Tan‘ın yazıp yöneteceği 'Siyah Kuğu' dizisi olacaktı. Ancak bir son dakika gelişmesi oldu. Senarist Başak Angigün ile yapımcı Seyfi Şahin arasında anlaşmazlık çıktı ve proje aniden iptal edildi.

ERKAN PETEKKAYA​ YAPIMCI VE SENARİSTLE BİR ARAYA GELMİŞTİ 

En son ekranlara veda eden 'O Kız' dizisinde yer alan oyuncu, Erkan Petekkaya setlere ara vermiyor. Petekkaya'nın Onur Tan'ın yazıp yöneteceği 'Siyah Kuğu' dizisinden teklif aldığı öğrenildi. Petekkaya, geçtiğimiz günlerde Onur Tan ve Seyfi Şahin'le buluştuğu fotoğrafını "Takım sahaya çıksın" mesajıyla yayınlamıştı.

Erkan Petekkaya'nın dizisinde başlamadan krizler çıktı! Tüm oyuncular ne yapacağını bilemedi

ERKAN PETEKKAYA'LI DİZİ İPTAL EDİLDİ

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Oktay Kaynarca‘yla ortaklıklarını bitiren Onur Tan ve Seyfi Şahin, Petekkaya’ya “Siyah Kuğu” dizisinin başrolü için teklif götürmüştü. Senaryoyu beğenen Petekkaya önümüzdeki günlerde proje için imza atmaya hazırlanıyordu. Dizi için daha önce Aybüke Pusat‘a da teklif götürülmüştü. Ancak dizide başlamadan kriz çıktı. Senarist Başak Angigün ile yapımcı Seyfi Şahin arasında anlaşmazlık çıktı ve proje aniden iptal edildi.

 
Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...