Tgrt Haber

Eşiğin Ötesinde dizisi başlıyor! Birce Akalay'ın partneri belli oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
08 Eylül 2023 09:03 - Güncelleme : 08 Eylül 2023 09:46
Eşiğin Ötesinde dizisi başlıyor! Birce Akalay'ın partneri belli oldu

İtalyan uyarlaması “Eşiğin Ötesi”nde dizisinin ilk belirlenen oyuncusu Birce Akalay oldu. Dizinin sete çıkış tarihi eylül ayının 3. haftası olarak belirlenirken Akalay'ın partneri de belli oldu.

Sezonun yeni dizilerinin çekimleri başladı. Kanal D​ ekranında başlayacak yeni dizi Eşiğin Ötesinde'nin ilk başrol oyuncusu Birce Akalay​'ın partneri de deneyimli oyuncu Mert Fırat​ oldu. 

BİRCE AKALAY'IN YENİ PARTNERİ BELLİ OLDU 

Eşiğin Ötesinde dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu. Kanal D'de yayınlanacak yeni dizi Eşiğin Ötesinde için oyuncu kadrosu hazırlandı. Burak Müjdeci‘nin yöneteceği psikodramada Engin Hepileri, Başak Gümülcinelioğlu, Ata Artman ve Ataberk Mutlu da anlaştı. Dizinin erkek başrol oyuncusu ise Mert Fırat oldu. 

Eşiğin Ötesinde dizisi başlıyor! Birce Akalay'ın partneri belli oldu

Merakla beklenen dizinin savcı Ömer’i Mert Fırat oldu. Genç kuşağın sorunlarının ele alınacağı dizi etkili hikâyesiyle seyirciyi ekrana kilitleyecek. “Eşiğin Ötesinde”nin planlanan sete çıkış tarihi ise eylül ayının 3. haftası…

ENGİN HEPİLERİ DE EŞİĞİN ÖTESİNDE DİZİSİNDE 

Ünlü aktör Engin Hepileri iddialı bir diziyle ekrana dönüyor. Başarılı oyuncu Hepileri, Birce Akalay’ın da başrolünde yer aldığı “Eşiğin Ötesinde” dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanıyor. Cast çalışmaları devam eden uyarlama diziyi Burak Müjdeci yönetecek.

 

 

Kaynak: Birsen Altuntaş
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...