Tgrt Haber

Eski oyuncu Arka Sokaklar'dan vazgeçemedi! Sözleşme imzaladı, sete çıktı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
22 Temmuz 2023 09:56 - Güncelleme : 22 Temmuz 2023 10:51
Eski oyuncu Arka Sokaklar'dan vazgeçemedi! Sözleşme imzaladı, sete çıktı

Fenomen dizi Arka Sokaklar verilen aranın ardından tekrar Kanal D için çekilecek. Oyuncu kadrosunda değişiklikler yaşayan dizinin eski oyuncusu anlaşma yeniledi. Sevilen oyuncu yeni sezonda da dizide olacak.

17 sezon Kanal D ekranında yayınlanan Arka Sokaklar​ dizisi, yapımcı Türker İnanoğlu​'nun yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle 2 sezondur ekranda yer almıyor. Çekimlerine önümüzdeki hafta başlanacak dizi yeni sezonda ekranda olacak. Oyuncu kadrosunda değişiklikler yaşanan dizinin eski oyuncusu anlaşma yeniledi. 

ARKA SOKAKLAR OYUNCUSU SÖZLEŞME YENİLEDİ 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; “Arka Sokaklar” Sevilen dizinin eski kadrosundan Zafer Ergin​, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu, Özgür Ozan ekibe devam edecek. Mustafa Üstündağ’ın da kadrosuna dahil olduğu diziyle flaş bir oyuncu daha anlaşma yeniledi. 

Oğuz Peçe yeniden “Arka Sokaklar” dizisine dahil oldu. Proje seçimi konusunda çok titiz olan yakışıklı oyuncu yine Emre komiser rolüyle fenomen polisiye dizide seyirciyle buluşacak.

OĞUZ PEÇE KİMDİR?

Oğuz Peçe 22 Nisan 1991 tarihinde İstanbul’da doğdu. İlk oyunculuk kariyerine Çılgın Dersane filminde başladı. Arka Sokaklar dizisinde Emre’yi oynamaktadır.

Eski oyuncu Arka Sokaklar'dan vazgeçemedi! Sözleşme imzaladı, sete çıktı

ARKA SOKAKLAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Daha önce TGRT Haber'de belirttiğimiz gibi, “Arka Sokaklar” dizisinin sete çıkış tarihi belli oldu. Erler Film‘in patronu, duayen yapımcı Türker İnanoğlu sağlık sorunları nedeniyle diziye devam edemeyince projenin haklarını bir yıllığına devredilmişti. Efsane dizi ağustos ayında sete çıkacak. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...