Tgrt Haber

Esra Bilgiç'in yeni projesi belli oldu! Bu sefer ters köşe yaptı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
26 Ağustos 2023 14:40 - Güncelleme : 26 Ağustos 2023 16:12
Esra Bilgiç'in yeni projesi belli oldu! Bu sefer ters köşe yaptı

Son olarak Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer aldığı Atatürk filmindeki performansıyla beğeni toplayan Esra Bilgiç, uzun görüşmeler sonunda yeni bir dizi projesiyle izleyicisinin karşısına çıkacak.

Televizyonda son olarak Kanunsuz Topraklar dizisinde rol alan Esra Bilgiç​, Atatürk​ filmindeki oyunculuk performansıyla da beğeni kazandı. Birçok dizi ve film projesi için teklif alan oyuncu, sonunda kararını verdi. 

ESRA BİLGİÇ'İN YENİ PROJESİ BELLİ OLDU 

Proje seçimi konusunda çok titiz olan güzel oyuncu Esra Bilgiç, Ata Demirer‘in Netflix için çekeceği BKM Film imzalı “Bir İhtimal Daha Var” dizisinin başrol kadın yıldızı oldu. Hakan Algül’ün yöneteceği 8 bölümlük diziyi Deniz Akçay yazıyor. Bilgiç, bu sefer ters köşe yaparak televizyon ekranında değil de dijital için dizi çekecek. 

Esra Bilgiç'in yeni projesi belli oldu! Bu sefer ters köşe yaptı

ESRA BİLGİÇ KİMDİR?

14 Ekim 1992 Ankara doğumlu Esra Bilgiç, 2014-2019 arası 5 sezon yayınlanan TRT 1'in başarılı dizisi Diriliş Ertuğrul​ ile oyunculuk kariyerine adım attı. Dizinin ardından peş peşe Bir Umut Yeter, Ramo ve Kanunsuz Topraklar dizilerin rol aldı. 

 
Kaynak: Birsen Altuntaş
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...