Tgrt Haber

“FETÖ’nün siyasi üssü CHP, medya üssü Doğan demekle çok haklılar”

06 Mart 2017 15:44
“FETÖ’nün siyasi üssü CHP, medya üssü Doğan demekle çok haklılar”

Akit Gazetesi’nde yayınlanan ‘FETÖ’nün siyasi üssü CHP, medya üssü Doğan’ haberi, Medya Kritik programında ele alındı. Gazetenin önemli bir araştırma yaptığını kaydeden Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, “Bu haberi yapanlar, medya üssü Doğan, siyasi üssü CHP demekle çok haklılar” diye konuştu.

Akit Gazetesi’nin CHP ile FETÖ arasındaki bağlantıları araştırdığını belirten Fuat Uğur, CHP’li vekillerin FETÖ’nün kapatılan kanallarına nasıl kol kanat gerdiğini anlattı. FETÖ’nün kapatılan Bugün TV’sinde çalışan Ertan Ahıskalı’nın bugün Kanal D’de görev aldığını kaydeden Uğur, Doğan grubundaki diğer FETÖ’cülerin isimlerini de sıraladı. Uğur, “Bu haberi yapanlar, medya üssü Doğan, siyasi üssü CHP demekle çok haklılar” diye konuştu.
Radikal Gazetesi’nin FETÖ'cü Eyüp Can'a hiçbir özelliği olmadığı halde teslim edildiğini belirten Star Gazetesi yazarı Ahmet Kekeç, Can ile ilgili bir anısını anlattı. Eyüp Can ile bir kez karşılaştığını kaydeden Kekeç, “Bir odaya girmiş bulundum. O zamanlar daha tartışmalar başlamamıştı. İster istemez tokalaşıyorsun. Ben insanlarla elinin ucuyla tokalaşanlara nokta koyarım. Nefret ederim. Dışarı çıktım ve ‘Kim getirdi bu sümüğü’ dedim” diye konuştu. Eyüp Can’ın hangi özelliği ile Radikal gibi bir gazetenin başına getirildiğini soran Kekeç, “Kim bu adam? Biri bana Eyüp Can’ın kim olduğunu söyleyebilir mi?” dedi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...