Tgrt Haber

Final kararı alan Veda Mektubu'ndan izleyicisini sevindiren haber!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
29 Haziran 2023 10:16 - Güncelleme : 29 Haziran 2023 12:51
Final kararı alan Veda Mektubu'ndan izleyicisini sevindiren haber!

Başrolünde Nurgül Yeşilçay, Rabia Soytürk, Bennu Yıldırımlar'ın yer aldığı Veda Mektubu dizisinin 20. bölümüyle final yapması bekleniyordu. Ancak, dizinin final tarihi değişti. Reytinglere göre, dizinin bölüm sayısı değişiklik gösterecek.

Pazartesi günleri yayınlanan Veda Mektubu​ dizisinin reytingler nedeniyle 20. bölümde final yapması kararlaştırılmıştı. Ancak, dizinin final tarihi değişti. Kanal D​ ekranlarının sevilen dizisi Veda Mektubu güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle beğeni kazanmıştı. Peki, Veda Mektubu ne zaman final yapacak? 

VEDA MEKTUBU'NUN FİNAL TARİHİ DEĞİŞTİ 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Veda Mektubu dizisi bayram sonrası yeni bölümleriyle seyirci karşısına çıkacak. Kanal D'de pazartesi akşamları yayınlanan dizinin 20. bölümde veda etmesi gündemdeydi. Ancak yapımcılığını Gül Oğuz'un üstlendiği dizinin bölüm sayısı uzadı. 20. bölümle final yapması beklenen dizinin 24. bölüme kadar uzamasına karar verildi. Her şey yolunda giderse bölüm sayısının 26. bölüme kadar uzama ihtimali de var.

VEDA MEKTUBU OYUNCULARI 

  • Emre Kıvılcım,
  • Nurgül Yeşilçay, 
  • Rabia Soytürk,
  • Selim Bayraktar,
  • Bennu Yıldırımlar,
  • Deniz Altan

Final kararı alan Veda Mektubu'ndan izleyicisini sevindiren haber!

VEDA MEKTUBU KONUSU NEİR?

Modern ve güçlü bir iş kadını olan Alanur ile geleneklerine sıkıca bağlı, Antakyalı bir iş adamı olan Ziya geçmişte çok büyük bir aşk yaşamıştır. Bu ilişkiye karşı olan aileleri yüzünden, istemeden ayrılmış ve başka hayatlar kurmuşlardır. Annesi Seher’in göz bebeği Mehmet; Ziya'nın ileride işlerini bırakmayı planladığı, büyük oğludur. Dans tutkunu, hayat dolu Aslı; Alanur'un Fransız lisesi son sınıfta okuyan, geleceğinin her hamlesini özenle tasarladığı 19 yaşındaki küçük kızıdır. Alanur ve Ziya'nın yolları, yıllar sonra Aslı ile Mehmet’in aşkıyla bir kez daha kesişir.

VEDA MEKTUBU YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...