Tgrt Haber

Gelinim Mutfakta 11 Ocak puan durumu! Gelinim Mutfakta toplam puan durumu!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
11 Ocak 2023 15:00 - Güncelleme : 11 Ocak 2023 15:48
Gelinim Mutfakta 11 Ocak puan durumu! Gelinim Mutfakta toplam puan durumu!

Hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında günün kazananı çeyrek altının sahibi olurken, haftanın birincisi 7 altın bileziğin sahibi olacak. Gelinim Mutfakta yarışmasında Derya ve Birgül diskalifiye edildi. Nursel Ergin'in sunumuyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında bugün günün yemeği çılgın tavuk oldu. Gelinler en yüksek puanı almak için tezgahın başına geçti. Peki, 11 Ocak Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta çeyreği kim kazandı?

Gelinim Mutfakta​ yarışmasında bu hafta diskalifiye yaşandı. Yeni gelen yarışmacılar Derya ve Birgül Hanım'ın diskalifiye olması sonrası gelin Özlem ve kayınvalidesi yarışmaya katıldı. Bu hafta yaşanan elemede 4 günün puanı değerlendirilecek. Peki, 11 Ocak Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta çeyreği kim kazandı? 

GELİNİM MUTFAKTA 10 OCAK PUAN DURUMU

Dün Gelinim Mutfakta yarışmasının en yüksek puanını alarak çeyrek kazanan gelini Zeynep​ oldu. 

Zeynep: 17

Hatice:15

Rabia:12

Özlem:10

Gelinim Mutfakta 11 Ocak puan durumu! Gelinim Mutfakta toplam puan durumu!

11 OCAK GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU!

Gelinim Mutfakta yarışması her gün saat 20:00'de başlıyor. Bugün gelinler çılgın tavuk tarifiyle en yüksek puanı almak için yarıştı. Sunucu Nursel Ergin ve kayınvalidelerin puanıyla birincinin belli olacağı Gelinim Mutfakta'da puanlama sona erdi. Gelinim Mutfakta çeyrek altını kazanan kişi Özlem oldu. 

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...