Tgrt Haber

Gelinim Mutfakta 16 Aralık puan durumu! Gelinim Mutfakta kim elendi, kim birinci oldu?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
16 Aralık 2022 13:33 - Güncelleme : 16 Aralık 2022 16:23
Gelinim Mutfakta 16 Aralık puan durumu! Gelinim Mutfakta kim elendi, kim birinci oldu?

Hafta içi her gün yayınlanan, gelin ve kaynanaların yarıştığı Gelinim Mutfakta yarışmasında en yüksek puanı alan kişi çeyrek altının sahibi oluyor. Yarışmacılardan haftanın birincisi ise 7 bilezik kazanacak. Gelinim Mutfakta Merve, Gelinim Mutfakta Zeynep kıyasıya rekabet ediyor. Sunucu Nursel Ergin'in gelinlere verdiği puanlarla ve kayınvalidelerin gelinlere verdiği puanlar sonrası günün ve haftanın birincisi belirleniyor. Peki, bugün Gelinim Mutfakta yarışmasında kim birinci oldu?

Gelinlerin yemeklerine puan veren kaynanalar  ve sunucu Nursel Ergin, bilezik ve çeyrek kazananı belirliyor. Hafta içinin son günü ise en düşük puanla beraber 1 kişi yarışmadan ayrılıyor. Peki, bugün en yüksek puanı kim aldı? Gelinim Mutfakta​ eleme adayı kim oldu? 

GELİNİM MUTAFAKTA GÜNÜN BİRİNCİSİ

Gelinim Mutfakta'da 16 Aralık Cuma günü en yüksek puanı alarak çeyrek altını kazanan isim Yeşim​ oldu. 

GELİNİM MUTFAKTA'DA KİM ELENDİ?

Her Cuma Gelinim Mutfakta yarışmasında 1 kişi haftanın birincisi olarak 7 bileziği kazanırken, Gelinim Mutfakta'da hafta boyu en yüksek puanı toplayan gelin Yeşim oldu.
 
 
Gelinim Mutfakta 16 Aralık puan durumu! Gelinim Mutfakta kim elendi, kim birinci oldu?

 

15 ARALIK GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

1. Yeşim 20

2. Hatice​ 14

3. Zeynep​ 12

4.Merve 7

 
 
Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...