Tgrt Haber

Gelinim Mutfakta 19 Aralık puan durumu! Gelinim Mutfakta'da bugün kim birinci oldu?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
19 Aralık 2022 14:49 - Güncelleme : 19 Aralık 2022 16:06
Gelinim Mutfakta 19 Aralık puan durumu! Gelinim Mutfakta'da bugün kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta sunuculuğunu Nursel Ergin üstlenmektedir. Geçtiğimiz cuma günü 1 yarışmacının elendiği Gelinim Mutfakta yarışmasında günün en yüksek puanını alan gelin çeyrek altın alırken, haftayı birinci olarak bitiren yarışmacı 7 altın bilezik kazanıyor. Yeni haftaya başlayan Gelinim Mutfakta'ya Nagihan katıldı. Peki, Gelinim Mutfakta 19 Aralık puan durumu! Gelinim Mutfakta'da bugün kim birinci oldu?

Hafta içi her gün yayınlanan Gelinim MutfaktaNursel Ergin​'in sunumuyla ekrana geliyor. Gelin ve kayınvalidelerin en yüksek puanı almak için yarıştığı Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi 7 altın bileziğin sahibi oluyor. Peki, 19 Aralık Pazartesi en yüksek puanı kim aldı? Gelinim Mutfakta puan durumu! 

GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

19 Aralık Pazartesi günü Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler en iyi böreği yapmak için uğraştı. Geçen haftanın birincisi Yeşim​ bu haftaya da hızlı bir giriş yaptı. Gelinim Mutfakta günün en yüksek puanını Yeşim aldı ve çeyrek altının sahibi oldu. 

Gelinim Mutfakta 19 Aralık puan durumu! Gelinim Mutfakta'da bugün kim birinci oldu?

GELİNİM MUTAFAKTA GÜNÜN BİRİNCİSİ

Gelinim Mutfakta'da 16 Aralık Cuma günü en yüksek puanı alarak çeyrek altını kazanan isim Yeşim oldu.

GELİNİM MUTFAKTA'DA KİM ELENDİ?

Her Cuma Gelinim Mutfakta yarışmasında 1 kişi haftanın birincisi olarak 7 bileziği kazanırken, Gelinim Mutfakta'da hafta boyu en yüksek puanı toplayan gelin Yeşim oldu.

GELİNİM MUTFAKTA YARIŞMACILARI

  • Zeynep​,
  • Nagihan,
  • Merve,
  • Hatice

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...