Tgrt Haber

Gelinim Mutfakta bugün neden yok? Gelinim Mutfakta bitti mi?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
26 Haziran 2023 14:35 - Güncelleme : 26 Haziran 2023 14:43
Gelinim Mutfakta bugün neden yok? Gelinim Mutfakta bitti mi?

Nursel Ergin'in sunumuyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta hafta içi her gün yayınlanıyor. 4 gelin ve 4 kayınvalidenin yarıştığı program saat 13:00'de başlıyor. Kanal D'yi açan izleyiciler, programın olmadığını fark etti.

Günün birincisi çeyrek altın kazanırken, haftanın birincisinin 7 altın bilezik kazandığı Gelinim Mutfakta​ yarışması bugün Kanal D​ ekranında yer almadı. Vatandaşlar, yarışma programının ne zaman başlayacağını araştırmaya başladı. Bugün Gelinim Mutfakta yerine Gülizar yer aldı. 

GELİNİM MUTFAKTA NEDEN YOK?

Gelinim Mutfakta programı bayram süresince yayında olmayacak. Bayramdan sonra 3 Temmuz Pazartesi günü nefes kesen final bölümleri ile Kanal D ekranında olacak. 

GELİNİM MUTFAKTA SUNUCUSU NURSEL ERGİN​ KİMDİR?

30 Temmuz 1980 Ankara doğumlu Nursel Ergin sunucudur. Şuanda Gelinim Mutfakta yarışmasının sunuculuğunu üstlenen Ergin, Var Mısın Yok Musun yarışma programıyla tanındı. Yetiştirme yurdunda büyüyen Ergin'in 18 yaşında yaptığı evliliğinden Bengü isminde bir kızı bulunmaktadır. Sunucu Nursel Ergin daha önce Cam Kırıkları dizisinde de rol aldı. 

 

 

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...