Tgrt Haber

En Hamarat Benim Çiğdem kimdir? Gelinim Mutfakta'dan Çiğdem kaç yaşında?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
09 Ocak 2023 12:40 - Güncelleme : 09 Ocak 2023 14:06
En Hamarat Benim Çiğdem kimdir? Gelinim Mutfakta'dan Çiğdem kaç yaşında?

Hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta, Nursel Ergin'in sunumuyla ekranlara geliyor. Gelinim Mutfakta yarışması günün birincisine çeyrek altın verirken, haftanın birincisine 7 altın bilezik veriyor. Son günlerde yarışmadan ani bir şekilde elenen Çiğdem kayınvalide ve Elif gelin araştırılıyor. Peki, şuan Kadir Ezildi'nin sunumuyla ekrana gelen En Hamarat Benim programda izleyicinin karşısına çıkan Çiğdem kimdir, kaç yaşında?

4 gelin ve 4 kayınvalidenin yarıştığı Gelinim Mutfakta​ yarışmasında günün yemeğini en iyi yapıp en yüksek puanı alan yarışmacı çeyrek altının sahibi olacak. Bugün eleme heyecanının da yaşandığı Gelinim Mutfakta yarışmasında günün kazananı ve eleneni belli olacak. 

6 OCAK GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta saat 13:00'de yayına başlıyor. Bugün gelinler soğuk baklava tarifiyle kayınvalidelerden ve sunucu Nursel Ergin​'den en yüksek puanı almak için yarıştı. Günün en yüksek puanını alıp çeyrek altını kazanan gelini Hatice​ oldu.

En Hamarat Benim Çiğdem kimdir? Gelinim Mutfakta'dan Çiğdem kaç yaşında?

GELİNİM MUTFAKTA ÇİĞDEM VE ELİF NEDEN AYRILDI?

2020 yılında yarışan Çiğdem kayınvalide ve gelin Elif yarışmadan ani bir kararla ayrıldı. Bugün Gelinim Mutfakta yarışmasıyla ilgili kayınvalide Çiğdem ve gelin Elif araştırılıyor. Gelinim Mutfakta Çiğdem ve gelin Elif sosyal medya hesaplarından; "Fragmanda da görüldüğü gibi artık biz yokuz arkadaşlar. Neden olmadığımızı video çekip yolladı kayınvalidem. Sebebi editöre yayınlaması için gönderdiğimiz videoda var.Orada olmayacağımızdan ne kanalın ne Fatih Ürek’in nede ekipten bir kişi hariç diğerlerinin haberi yok. Bu editör arkadaşın cesareti varsa yolladığımız videoyu pazartesi yayınlar herkes öğrenir neden orada olmadığımızı. Tabi yayınlarsa başına gelecekleri bildiği için eminim bu videoyu yayınlatamayacak. Muhtemelen Fatih Ürek ve kanala bu video gitmedi ve bende onlara özel olarak ulaşamayacağımdan burdan bunu bir ihbar olarak değerlendirebilirler. Delillerle beraber bu editör arkadaş hakkında kanala vermem gereken bilgiler var. Kanala yarın birgün zarar vermesin diye bu editör arkadaş,kanalın bu işe el koyması lazım. Haklarım için söz konusu şahsa karşı ben yasal süreci başlatacağım." ifadelerine yer verdi. 

GELİNİM MUTFAKTA 9 OCAK PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Nuran mete21 Ağustos 2023 14:46

Boyle kadınları cikarıyorsunuz gelinlere kötu kötü laflar söylüyor nimet yemekleri tabağa fırlatıyo ordaki yapımcı uyuyomu ayıp iyice reyinting uğrunakanalD gibi bir janal bir ciğdemle başedemiyo

Sonraki Haber Yükleniyor...