Tgrt Haber

Gelinim Mutfakta Derya neden diskalifiye oldu? Gelinim Mutfakta Derya ve Birgül yarışmada neden yok?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
13 Ocak 2023 12:35 - Güncelleme : 13 Ocak 2023 15:01
Gelinim Mutfakta Derya neden diskalifiye oldu? Gelinim Mutfakta Derya ve Birgül yarışmada neden yok?

Hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında bugün soğan mücveri tarifiyle yarışmacılar sunucu Nursel Ergin ve kayınvalidelerden en iyi puanı almak için yarıştı. Son yayınlanan fragmanda ise herkesi şaşırtan bir olayın yaşandığı görüldü. Fragmanda sunucu Nursel Ergin'in yarışmadan bir kişinin diskalifiye olduğunu açıkladığı görüldü. Peki, Gelinim Mutfakta kim diskalifiye oldu? 10 Ocak Gelinim Mutfakta puan durumu!

Gelinim Mutfakta​ yarışmasında bugün diskalifiye şoku yaşandı. Günün en yüksek puanını alan yarışmacı çeyrek altının sahibi olurken , haftanın birincisi 7 altın bilezik kazanıyor. Peki, Gelinim Mutfakta'dan kim diskalifiye edildi?  10 Ocak Gelinim Mutfakta puan durumu! 

9 OCAK GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU!

Gelinim Mutfakta yarışmasına bu hafta yeni bir gelin ve kayınvalide dahil oldu. Yeni yarışmacı Rabia​ ve kayınvalide Yasemin Gaziantep'ten yarışmaya katıldı. Saat 13:00'de başlayan yarışmada bugün balaban kebap tarifi yapıldı. Zeynep en yüksek puanı alarak günün birincisi oldu. 

Zeynep16
Hatice 16
Rabia 11
Derya 10

GELİNİM MUTFAKTA'DA KİM DİSKALİFİYE EDİLDİ?

Bugün Gelinim Mutfakta yarışmasından Derya ve Birgül Hanım diskalifiye edildi. Sunucu Nursel Ergin​ konuyla ilgili, "Tüm kusur Birgül hanımda. Birgül hanım dün çekimden sonra yarışma ahlakına aykırı ahlakına aykırı hareket etmekten dolayı, Gelinim Mutfakta'dan diskalifiye edildi." dedi. Diskalifiye olan yarışmacılar yerine ise eski yarışmacılardan Nurten ve Özlem dahil oldu. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...