Tgrt Haber

Gelinim Mutfakta kim elendi? Bugün Gelinim Mutfakta kim birinci oldu?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
13 Ocak 2023 14:45 - Güncelleme : 13 Ocak 2023 15:52
Gelinim Mutfakta kim elendi? Bugün Gelinim Mutfakta kim birinci oldu?

Hafta içi her gün Nursel Ergin'in sunumuyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında günün en yüksek puanını alan yarışmacı çeyrek altının sahibi olurken, haftanın en yüksek puanını alan gelin 7 altın bileziğin sahibi oluyor. 13 Ocak Cuma günü yarışmaya 1 kişi veda ederken, 1 kişi de 7 altın bileziğin sahibi olacak. Bugün ıspanak pastası tarifiyle puanlama yapıldı. Peki, 13 Ocak Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? 13 Ocak Gelinim Mutfakta haftalık puan durumu!

Gelinim Mutfakta​ yarışmasında bugün haftanın final heyecanı yaşanıyor. Toplanan puanlarla en yüksek puana ulaşan gelin, altın bileziğin sahibi olacak. Bugün gelinler ıspanak pasta ile en yüksek puanı almak için yarıştı. Peki, 13 Ocak Gelinim Mutfakta yarışmasında kim birinci oldu? 

12 OCAK GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Dün yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında birinci Rabia​ oldu. Rabia 17 puanla en yüksek puanı alırken, Zeynep​ 9 puanla en düşük puanı aldı. 

13 OCAK GELİNİM MUTFAKTA'DA KİM BİRİNCİ OLDU? 

Bugün Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler ıspanak pasta yaptı. 4 tabağı puanlayan sunucu Nursel Ergin​ ve kayınvalideler günün kazananını belirleyecek. Saat 13:00'de başlayan Gelinim Mutfakta'da haftanın son çeyrek altının kazanan gelin Rabia oldu. Ayrıca 7 altın bileziği de Rabia kazandı. 

BUGÜN GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ?

Gelinim Mutfakta yarışmasında Rabia 7 altın bileziğin sahibi olurken, Zeynep ve Hatice​ haftanın en düşük puanını aldı. Yapılan görüşme sonrası bu hafta herhangi bir eleme olmadı. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...