Tgrt Haber

21 Aralık Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
22 Aralık 2022 10:01 - Güncelleme : 22 Aralık 2022 11:44
21 Aralık Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu!

Hafta içi her gün yayınlanan gelinim Mutfakta yarışmasının sunuculuğunu Nursel Ergin üstlenmektedir. Gelinim Mutfakta yarışmasında yarışmacılar günün en yüksek puanını alıp çeyrek altın, haftanın birincisi olarak ise 7 altın bileziği almak için yarışıyor. Peki, 21 Aralık Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu, çeyreği kim kazandı?

Gelinim Mutfakta​ hafta içi her gün 13.00'de yayınlanıyor. Gelinlerin günlük olarak belirlenen yemeklerden aldıkları puanlar dört gelinin altın kazanmasını sağlıyor. Peki, günün birinciis kim oldu? Gelinim Mutfakta yarışmasında günün puan durumu!

GELİNİM MUTFAKTA 20 ARALIK PUAN DURUMU

 

21 Aralık Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu!

Dün yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında günün birincisi olarak çeyrek altının sahibi olan kişi Yeşim​ oldu. En düşük puanı ise Hatice​ oldu. 

Yeşim:20

Zeynep:16

Nagihan:10

Hatice: 9

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

Saat 13:00'de başlayan Gelinim Mutfakta 21 Aralık puan durumu belli oldu. Gelinim Mutfakta yarışmasında bugünün en yüksek puanını alan yarışmacı Hatice oldu. Hatice aynı zamanda çeyrek altının da sahibi oldu. 

Yeşim:10

Zeynep:11

Nagihan:15

Hatice: 19

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...