Tgrt Haber

Gelinim Mutfakta Yeşim elendi mi, neden yok? Gelinim Mutfakta Yeşim ve Beyhan Öksüz neden yok?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT haber
09 Ocak 2023 12:00 - Güncelleme : 09 Ocak 2023 14:27
Gelinim Mutfakta Yeşim elendi mi, neden yok? Gelinim Mutfakta Yeşim ve Beyhan Öksüz neden yok?

Nursel Ergin'in sunumuyla yayınlanan program Gelinim Mutfakta hafta içi her gün ekranlarda yer alıyor. Alınan puanlara göre gelinler çeyrek altın kazanıyor. Hafta içi her gün ekrana gelen yarışmada dikkat çeken bir isim de Yeşim Öksüz oldu. Peki, Gelinim Mutfakta kim, kaç yaşında?

Gelinlerin ve kayınvalidelerin yarıştığı programda yarışmacılar en yüksek puanı almak için birbirleriyle yarışıyor. Her hafta 1 kişinin elendiği yarışmada en yüksek puanı alan yarışmacı​ belirlenen altını kazanıyor. Peki, yarışma esnasında yaşadığı polemiklerle dikkat çeken yarışmacı Yeşim Öksüz evli mi, yaşı kaç? 

GELİNİM MUTFAKTA​ YEŞİM ELENDİ Mİ, NEDEN YOK?

Gelinim Mutfakta yarışmasının fenomen yarışmacıları Beyhan ve gelini Yeşim yarışmadan kendi istekleri ile ayrılmak istedi. Beyhan Hanım'ın annesinin rahatsızlıklarından dolayı yarışmadan ayrılmak zorunda kaldı. 

2 OCAK GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN 

GELİNİM MUTFAKTA YEŞİM KİMDİR?

30 yaşında olan Yeşim Öksüz, Gelinim Mutfakta yarışmasıyla dikkat çekti. 4 yıl önce evlenen Yeşim Öksüz'ün bir de oğlu bulunuyor. İstanbul'da yaşayan Öksüz aslen Adıyamanlıdır. 

Gelinim Mutfakta Yeşim elendi mi, neden yok? Gelinim Mutfakta Yeşim ve Beyhan Öksüz neden yok?

YEŞİM ÖKSÜZ NE İŞ YAPIYOR?

İstanbul'da yaşayan Yeşim Öksüz, grafik tasarım mezunudur. Yarışmacı şuanda yarışma sebebiyle işini aktif olarak  ilgilenememektedir. 

SON HAFTA KİM ELENDİ?

Bir hafta boyunca alınan puanlar sonrası yarışmadan bir kişi eleniyor. Son olarak Gelinim Mutfakta yarışmasından elenen isim Fatma oldu. Bilezikleri alan gelin Tuğba ve Aysun oldu.

 

Kaynak: TGRT haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Nigar10 Ocak 2023 18:45

Gelmesin Yeşim!Miyase gell????

Sonraki Haber Yükleniyor...