Tgrt Haber

Gelinim Mutfakta'da diskalifiye şoku! Nursel Ergin sinirlerine hakim olamadı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
06 Eylül 2023 09:37 - Güncelleme : 06 Eylül 2023 11:16
Gelinim Mutfakta'da diskalifiye şoku! Nursel Ergin sinirlerine hakim olamadı

Hafta içi her gün Kanal D ekranında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında izleyicileri şaşırtan bir olay oldu. Nursel Ergin, yaşanan olaydan sonra sinirlerine hakim olamazken, yarışmada diskalifiye şoku yaşandı.

Sunuculuğunu Nursel Ergin​'in yaptığı yarışma​ programı Gelinim Mutfakta​'da izleyenleri şaşırtan bir gelişme yaşandı. Açıklama yapan Ergin, sinirli bir şekilde yarışmada yaşanan olayları anlatıp 2 yarışmacının diskalifiye edildiğini açıkladı. 

GELİNİM MUTFAKTA'DA DİSKALİFİYE ŞOKU 

Gelinim Mutfakta yarışmasında kayınvalide Melek ve gelini yarışmadan diskalilfiye edildi. Kayınvalidenin yapım ekibinden ücret talep ettiğini ve haftada bir kez oyun kazanma ayrıcalığı verilmesini istemesi üzerine yarışmadan diskalifiye edildiği öğrenildi. 

Açıklama yapan sunucu Nursel Ergin, "Bizden bölüm başı 5 bin TL isteyen yarışmacı ve kayınvalide var. Hakları olmadığı halde" dedi. Ergin'in cümlesi bitmeden hiçbir açıklama yapmayan gelin Esra ve kayınvalide Melek stüdyoyu terk etti. Sözlerine devam eden sunucu ise şunları söyledi: "Buraya gelen yarışmacılar alnının teriyle ödül kazanmak için geliyorlar. Bu zamana kadar kimseye sana şu kadar para vaat ediyoruz gel buraya ol demedik. Bizden açıktan para, tarif ve daha neler neler istedi. Melek Hanım bizden hakkı olmayan bir para istedi. 'Haftada 1 kere bize kazandıracaksınız' dediler de pardon? Kimseye böyle bir şey diyemez."

Gelinim Mutfakta'da diskalifiye şoku! Nursel Ergin sinirlerine hakim olamadı

Sinirlerine hakim olamayan Nursel Ergin, "Ekibimize 'kavga ve tartışma istemiyorum' demiş. Bizi böyle itham ediyor. Buradaki her şey yarışma stresiyle oluyor. Bize burada kimseye isteğiniz dışında bir şey yaptıramayız. Biz kötü görüntüleri keserek sizi de uyarıyoruz. Burası yol geçen hanı değil, bir sistem var. Burada gelin Esra'nın bir suçu bence o da mağdur. Melek ve Esra Büyükşahin, kayınvalidenin yarışma ahlakına aykırı hareketlerinden dolayı diskalifiye edilmiştir. Bizden hile yapmamızı isteyen hiçbir yarışmacının burada yeri yoktur." diyerek yarışmacıların diskalifiye olduğunu açıkladı. 

Gelinim Mutfakta'da diskalifiye şoku! Nursel Ergin sinirlerine hakim olamadı

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...