Tgrt Haber

Gökçe Akyıldız TRT1 ile anlaştı, yakında televizyon ekranında!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
07 Eylül 2023 09:47 - Güncelleme : 07 Eylül 2023 10:25
Gökçe Akyıldız TRT1 ile anlaştı, yakında televizyon ekranında!

Kırgın Çiçekler dizisinde Songül rolüyle tanınan genç oyuncu Gökçe Akyıldız, uzun bir aranın ardından yeni dizi projesiyle ekrana dönüyor.

Gökçe Akyıldız, oğlunun doğumu sonrası ekranlara bir süre ara verdi ve dijital mecralara yöneldi. Son olarak Seni Kalbime Sakladım dizisinde rol alan oyuncu yeni sezonda TRT1​ ekranında olacak. 

GÖKÇE AKYILDIZ'IN YENİ ROLÜ BELLİ OLDU 

Kudüs’ü 88 yıl süren Hristiyan egemenliğinden kurtarıp Müslüman dünyasına katmasıyla tanınan Selahaddin Eyyubi‘nin hikâyesini anlatılacağı yeni dizi TRT‘nin yeni dönem dizisi olacak. Barış Arduç’lu “Alparslan Büyük Selçuklu”nun kalan 2 bölümü yakında yayınlanacak. Dizi, son bölümde adına ve kahramanlıklarına atıfta bulunan Selahaddin Eyyubi‘nin maceralarıyla ve yeni adıyla ekran yolculuğuna devam edecek.

Başarılı oyuncu Uğur Güneş​ dizinin başrolünde yer alacak. Dizide Uğur Güneş’in partneri Süreyya’yı Dilin Döğer oynayacak. Mehmet Ali Nuroğlu‘nun da “Nureddin Zengi” karakterini oynayacağı dizinin kadrosuna genç kuşağın çok başarılı ve güzel oyuncularından Gökçe Akyıldız da katıldı.

SELAHADDİN EYYUBİ DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Selahaddin Eyyubi dizisinin hazırlıkları sürüyor. Dizinin erkek başrol oyuncusu Uğur Güneş olurken, Pakistan ortak yapımı dizinin yeni kadın başrol oyuncusu ise Dilin Döğer oldu. 

Gökçe Akyıldız TRT1 ile anlaştı, yakında televizyon ekranında!

GÖKÇE AKYILDIZ KİMDİR?

30 Ekim 1992 Sinop doğumlu oyuncu, küçük yaştan itibaren reklam filmlerinde rol aldı. Akyıldız, 2002 yılında yayınlanan Bir Tutam Baharat filminde Saime karakterini canlandırmıştır. Peş peşe birçok dizide rol alan oyuncu, 2014 yılında Fatih Harbiye dizisinde rol aldı. Oyuncunun ilk başrolü ise ATV ekranında yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisiyle oldu. Daha sonra ise Elkızı, Seni Kalbime Sakladım dizilerinde rol aldı. 

Kaynak: Birsen Altuntaş
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...