Tgrt Haber

Gönül Dağı sete çıktı, yeni katılan 2 oyuncu heyecanı arttırdı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
31 Ağustos 2023 09:14 - Güncelleme : 31 Ağustos 2023 09:56
Gönül Dağı sete çıktı, yeni katılan 2 oyuncu heyecanı arttırdı

TRT1'in sevilen dizisi Gönül Dağı'nın yeni sezon çekimleri başladı. Başrolünde Berk Atan, Zümre Meğreli ve Ecem Özkaya'nın yer aldığı diziye çok konuşulacak 2 oyuncu dahil oldu.

TRT1'in dizisi "Gönül Dağı"nın Eskişehir​'deki çekimleri başladı. 4. sezonuyla ekrana gelecek diziye 2 genç kuşak oyuncu dahil oldu. Gönül Dağı dizisinin kadrosuna Burak Can ve Sude Zülal Güler​ katıldı. 

GÖNÜL DAĞI DİZİSİ SETE ÇIKTI 

Üç sezon boyunca seyirciyi ekran başına toplayan “Gönül Dağı” dizisinin ekibine genç kuşağın başarılı yıldızlarından Burak Can dahil olmuştu. Dizide “Erkan” rolünü oynayacak Burak Can‘ın partneri ise son olarak Tozluyaka dizisinde rol alan Sude Zülal Güler oldu. 

Gönül Dağı sete çıktı, yeni katılan 2 oyuncu heyecanı arttırdı

BURAK CAN KİMDİR?

Gönül Dağı oyuncusu evlendi (Detaylar için tıklayın)

21 Aralık 1996 doğumlu Burak Can, küçük yaştan itibaren reklamlarda rol aldı. Gönül Ferman Dinlemiyor dizisiyle televizyon dizilerine başlayan oyuncu, asıl çıkışını başrolünde Ekin Koç ve Demet Özdemir'in yer aldığı Sana Bir Sır Vereceğim dizisiyle oldu. 

Gönül Dağı sete çıktı, yeni katılan 2 oyuncu heyecanı arttırdı

SUDE ZÜLAL GÜLER KİMDİR?

Sude Zülal Güler 22 yaşındadır. İstanbul doğumlu oyuncu, Mayıs Kraliçesi dizisinde televizyon sektörüne adım attı. Başarılı oyuncu Eskişehir’de çekilen dizide kasabaya gelen “Yeşim” rolünü oynayacak . Oyuncu, geçen nisan ayında annesini kaybetti ve zor günler geçirdi. Yaşadığı zor günlerin ardından “Gönül Dağı” dizisiyle setlere dönecek.

 
Kaynak: Birsen Altuntaş

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...