Tgrt Haber

Gönül Dağı'nın izleyicisi üzülecek! Başrol oyuncusu diziden ayrıldı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
02 Eylül 2023 08:36 - Güncelleme : 03 Eylül 2023 12:13
Gönül Dağı'nın izleyicisi üzülecek! Başrol oyuncusu diziden ayrıldı

TRT1'in sevilen dizisi Gönül Dağı'nda yeni sezon öncesi beklenmedik ayrılık yaşandı. Dizide ilk bölümünden itibaren olan kadın başrol oyuncusu ayrılık kararı aldı.

4. sezonuyla TRT1​ ekranında olacak Gönül Dağı dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. İzleyicisinin merakla beklediği dizide beklenmedik ayrılık yaşandı. Dizinin ilk bölümünden itibaren olan kadın başrol oyuncusu ayrılık kararı aldı. 

GÖNÜL DAĞI'NDA BAŞROL AYRILDI 

“Gönül Dağı” ekibi hafta başı 4. sezonun ilk bölümünü çekmek için sete çıktı. 100 bölümü geride bırakan TRT‘nin sevilen dizisinin kadrosuna yeni oyuncular katılırken önemli bir de ayrılık yaşandı. Köprü Film‘in imza attığı dizinin birinci bölümünden beri ekipte yer alan Ecem Özkaya projeye veda etti.

GÖNÜL DAĞI'NIN OYUNCUSU EVLENDİ - Detaylar için tıklayın 

Gönül Dağı'nın izleyicisi üzülecek! Başrol oyuncusu diziden ayrıldı

GÖNÜL DAĞI NE ZAMAN BAŞLAYACAK? 

4. sezonuyla ekrana gelecek Gönül Dağı, 9 Eylül Cumartesi günü yeni bölümüyle ekranda olacak. Üç sezon boyunca seyirciyi ekran başına toplayan “Gönül Dağı” dizisinin ekibine genç kuşağın başarılı yıldızlarından Burak Can dahil olmuştu. Dizide “Erkan” rolünü oynayacak Burak Can‘ın partneri ise son olarak Tozluyaka dizisinde rol alan Sude Zülal Güler oldu. 

GÖNÜL DAĞI DİZİSİNİN YENİ SEZON FRAGMANI YAYINLANDI 

Kaynak: Birsen Altuntaş
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...