Tgrt Haber

Gönül Dağı'nın Veysel'i oyunculuk resitali sundu! Alkışlar peş peşe geldi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
20 Eylül 2023 14:21 - Güncelleme : 20 Eylül 2023 15:42
Gönül Dağı'nın Veysel'i oyunculuk resitali sundu! Alkışlar peş peşe geldi

Cumartesi günleri yayınlanan Gönül Dağı'nın son yayınlanan bölümünde Veysel karakterinin oyunculuk performansına beğeni yağdı. İzleyiciler, Gönül Dağı'nda Veysel karakterinin diziden ayrılıp ayrılmayacağını araştırıyor.

TRT1 ekranında yayınlanan Berk Atan​, Cihat Süvarioğlu ve Semih Ertürk'ün yer aldığı Gönül Dağı dizisinin son yayınlanan bölümündeki Veysel karakterinin oyunculuk performansları alkışları topladı. Peki, Gönül Dağı Veysel ölecek mi? 

GÖNÜL DAĞI'NIN OYUNCUSUNA ÖVGÜ YAĞDI

Gönül Dağı'nda Veysel karakterinin yaşadığı dram izleyicisiyle buluştu. Semih Ertürk'ün oynadığı Veysel karakteri oyunculuk performansıyla beğeni topladı. Günün en çok izlenen yapımı olan Gönül Dağı'nın oyuncusu Semih Ertürk, gün boyu en konuşulan isimlerden biri oldu. 

Gönül Dağı'nın Veysel'i oyunculuk resitali sundu! Alkışlar peş peşe geldi

GÖNÜL DAĞI VEYSEL ÖLDÜ MÜ?

yer alan haberde Semih Ertürk’ün oynadığı Veysel karakteri uzaya fırlatılan roketin geri düşmesi sonucu yaralandı. İzleyiciler de Veysel’in ölüp ölmediğini merak etmeye başladı. Gönül Dağı’nda Veysel karakterinin ölüp ölmeyeceği net olarak bilinmiyor. Semih Ertürk’ün diziden ayrıldığına yönelik bir açıklama da bulunmuyor.

GÖNÜL DAĞI DİZİSİ 106. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...