Tgrt Haber

Gülcemal oyuncusu Netflix dizisi Zeytin Ağacı'nda!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
22 Temmuz 2023 14:20 - Güncelleme : 22 Temmuz 2023 15:49
Gülcemal oyuncusu Netflix dizisi Zeytin Ağacı'nda!

Başrolünde Tuba Büyüküstün, Seda Bakan ve Murat Boz gibi isimlerin yer aldığı Zeytin Ağacı dizisinin yeni sezon çekimleri başladı. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken diziye geçtiğimiz hafta final yapan Gülcemal oyuncusu da dahil oldu.

Çekimleri Ayvalık'ta yapılan ve aile diziliminden yola çıkarak ruh iyileştirmeyi anlatan çok konuşulan dizinin yeni sezonu için sete çıktı. Yeni sezona güçlü oyuncu kadrosuyla dönen diziye Gülcemal'in başarılı oyuncusu da dahil oldu. 

ZEYTİN AĞACI FİLMİNE GÜLCEMAL DİZİSİNDEN OYUNCU 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Son olarak “Gülcemal” dizisinde “Gara Ana” rolüyle seyirci karşısına çıkan Nilüfer Açıkalın “Zeytin Ağacı”nın ekibine katıldı. Açıkalın, Leyla’nın (Seda Bakan) annesi Leman rolüne hayat verecek ve dizide şarkı da söyleyecek.

Gülcemal oyuncusu Netflix dizisi Zeytin Ağacı'nda!

NİLÜFER AÇIKALIN KİMDİR?

1 Ocak 1967 doğumlu Nilüfer Açıkalın, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde oyunculuk eğitimi alarak mezun oldu. 1987'den bu yana tiyatro, sinema ve TV'de oyunculuk yapmakta. 1988 yılında oynadığı ilk filmi Süreyya Duru'nun 'Ada' filminde Türkan Şoray'ın kızı rolünü oynadı.

 

 

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...