Tgrt Haber

Haftanın en çok izlenen dizileri belli oldu! Zirvedeki isim bu hafta da şaşırtmadı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
19 Eylül 2023 10:03 - Güncelleme : 19 Eylül 2023 11:26
Haftanın en çok izlenen dizileri belli oldu! Zirvedeki isim bu hafta da şaşırtmadı

Yeni sezonla birlikte tüm diziler yayın hayatına başladı. Hafta başından itibaren en çok izlenen yerli diziler belli oldu. Zirvedeki isim ise hiç şaşırtmadı.

Bu hafta dizilerin yeniz sezonu başlamışken, reyting savaşları da kendini gösterdi. 'Yalı Çapkını' dizisi, 37. bölümüyle 10 - 16 Eylül 2023 tarihleri arasında en çok reyting alan yapım oldu.

HAFTANIN EN ÇOK İZLENEN DİZİLERİ BELLİ OLDU 

 
Yeni sezona başlayan Yalı Çapkını hem sosyal medyayı salladı, hem de günün en çok izlenen yapımı olmayı başardı. Yalı Çapkını cuma günü yayınlanan yeni bölümüyle bu hafta en yüksek reytingi alan dizi oldu. 
 
Yalı Çapkını
 
Gönül Dağı
 
TRT1 ekranında yayınlanan Gönül Dağı dizisi yeni sezona iddialı başladı. 10 - 16 Eylül 2023 tarihleri arasında en çok reyting alan 2. yapım oldu.
 
Kızılcık Şerbeti 
 
Başrolünde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya ve Müjde Uzman gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti​ 30. bölümle reytinglerde üst sıralarda yer aldı. Bu hafta Kızılcık Şerbeti en çok izlenen diziler arasında 3. sırada yer aldı. 
 
Kızılcık Şerbeti
 
 
 
2. bölümü yayınlanan dizi Dilek Taşı, ilk tanıtımından itibaren dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Perşembe günleri yayınlanan dizi en çok izlenen 4. dizi oldu. 
 
Haftanın en çok izlenen dizileri belli oldu! Zirvedeki isim bu hafta da şaşırtmadı
 
Kardeşlerim 
 
Bu sezonda başrol oyuncusu Onur Seyit Yaran'ın ayrılmasının ardından reytingler merak edilmişti. Kardeşlerim​ dizisi yeni oyuncularıyla dikkat çeken bir reyting elde etti. 
Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...