Tgrt Haber

Hakaretlere daha fazla dayanamadı! Yalı Çapkını'nın Pelo'su soluğu adliyede aldı!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
17 Nisan 2023 10:44 - Güncelleme : 17 Nisan 2023 13:44
Hakaretlere daha fazla dayanamadı! Yalı Çapkını'nın Pelo'su soluğu adliyede aldı!

Reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinde Pelin karakterini oynayan Buçe Buse Kahraman soluğu adliyede aldı. Gelen hakaretlere dayanamayan oyuncu hesaplar hakkında suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.

Başrolünde Afra Saraçoğlu​ ve Mert Ramazan Demir​'in yer aldığı Yalı Çapkını​ dizisi her hafta reyting rekorları kırıyor. Her hafta sosyal medyayı sallayan dizinin hayranları, Pelin​ karakterini oynayan Buçe Buse Kahraman​'a hakaretler yağdırınca oyuncu duruma sessiz kalamadı. 

YALI ÇAPKINI'NIN PELO'SU HAKARET DAVASI AÇIYOR!

Yalı Çapkını'nın Pelin'i Buçe Buse Kahraman avukatıyla bir araya geldi ve kendisine hakaret eden sosyal medya kullanıcıları için harekete geçti. Dizi başladığından beri bir grup fanın yoğun hakaretine maruz kalan Kahraman, kişilik haklarına saldıran yüzlerce hesaba dava açmaya hazırlanıyor. Birçok ünlü ismin davalarıyla da ilgilenen avukat, oyuncuyla karesini paylaşarak “Birlikte Daha İyi” notunu düştü. 

Hakaretlere daha fazla dayanamadı! Yalı Çapkını'nın Pelo'su soluğu adliyede aldı!

YALI ÇAPKINI PELİN KİMDİR? BUÇE BUSE KAHRAMAN KİMDİR? 

Yalı Çapkını dizisinde rol alan Buçe Buse Kahraman, 1 Nisan 1996 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Küçük yaşlarda oyuncu olmaya karar veren Kahraman, üniversitede 9 Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümüne yerleşti. İlk projesini 2017 yılında Kötü Çocuk sinema filminde Cansu karakterini canlandırarak oyunculuğa başlamıştır. Daha sonra ilk dizi projesi olan Çarpışma dizisinde Meltem karakterine hayat vermiştir. Oyuncu son olarak Yalı Çapkını dizisinde rol aldı. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...