Tgrt Haber

Hasan Can Kaya cast iddiasına cevap verdi: İspatlasınlar, Konuşanlar'ı veririm

16 Mart 2022 12:08 - Güncelleme : 16 Mart 2022 12:22
'Konuşanlar' programının sunucusu Hasan Can Kaya, Candaş Tolga Işık'a konuk oldu.

Exxen'de yayınlanan 'Konuşanlar' programının sunucusu Hasan Can Kaya, seyircilerin cast olması iddiası üzerine konuştu. Candaş Tolga Işık'ın programına katılan Kaya, 'ispatlasınlar programı veririm' dedi.

'Konuşanlar' programının sunucusu Hasan Can Kaya, Candaş Tolga Işık'a konuk oldu.

Exxen'de yayınlanan 'Konuşanlar' programını sunan Hasan Can Kaya, Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programına katıldı. Konuşanlar programıyla ilgili seyircilerin ajanstan getirildiği iddiası gündem oldu.

Hasan Can Kaya cast iddiasına cevap verdi: İspatlasınlar, Konuşanlar'ı veririm

"İSPATLASINLAR PROGRAMI VERİRİM"

Programına katılan herkesin gerçek seyircisi olduğunu belirten Hasan Can Kaya, "Seyircilerimin bırak cast olmasını bir kişi de çıkıp 'Hasan Can'ın ekibinden bana şu cümleyi dedirttiler' desin ben programımı veririm. 100. bölümü çektik. O cümleyi o cevabı nasıl verdi diyenler oluyor. Benim zaten işim bu. Bu herkesin yapamayacağı bir durum. Bizim işimizde hep bir hile arama var. Eleştirmek isteyen her zaman bir şey bulur zaten" ifadelerini kullandı.

''BENİ REHAVET BİTİRİR''

Hasan Can Kaya, Candaş Tolga Işık'ın "Sansür kaygısı var mı?" sorusuna, "Kaygının sonu yok ama yaşamamaya çalışıyorum. Bazen kendime Hasan Can programı fazla kestin diyorum, bunlar yayınlanmalıydı diyorum. Kitle büyüdüğü için taviz vermek durumundaydık. Mizah biraz cüret işidir. Cüretin altını doldurmak gerekiyor. 30 yaşından sonra başarılı olmamın hayırlı tarafı bu oldu. Eskiden olsa kitleyi kaybetmeyeyim diye büyük tavizler verebilirdim. Şu anda uzun vadede beni neyin bitirebileceğini biliyorum. Beni rehavet bitirebilir. Mizah yapma isteğin azalır ve neşeni kaybedersen o mizahçı bitmiştir." şeklinde cevap verdi.

''ARKADAŞLAR BİPLİYOR''

Zaman zaman eleştirilerin odağı olan Konuşanlar programı için RTÜK harekete geçmişti. Exxen'i kuran Acun Ilıcalı da RTÜK'ün cezalarına ilişkin, "Platform para verilip üye olunan bir yer. RTÜK'ün koruması gereken alan çocuklarımız. Onların zehirlenmesini engellemesi lazım. Ama platformda para verilen bir yerde RTÜK baskın olmamalı. Hasan Can kararını son derece yanlış buluyorum. Argo konuşulan bir program, arkadaşlar da ciddi derecede bipliyor. Ancak gündelik hayatta kullanılan kelimeler nedeniyle ceza verilmemeli." demişti.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...