Tgrt Haber

Her şey hazırdı! Tolga Sarıtaş ve Melisa Şenolsun ne yapacağını bilemedi!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
19 Ağustos 2023 15:13 - Güncelleme : 19 Ağustos 2023 16:26
Her şey hazırdı! Tolga Sarıtaş ve Melisa Şenolsun ne yapacağını bilemedi!

Kusursuz dizisi 2 yıl önce sete çıkması beklenirken iptal edilmişti. Tolga Sarıtaş ve Melisa Şenolsun'un başrolünde yer aldığı dizi bu yıl da rafa kalktı.

Önümüzdeki günlerde sete çıkması planlanan Kusursuz dizisinin çekimleri iptal edildi. Başrolünde Tolga Sarıtaş​ ve Melisa Şenolsun'un yer aldığı dizinin iptali tüm oyuncuları ve set ekibini bir hayli üzdü. 

KUSURSUZ DİZİSİ YİNE İPTAL EDİLDİ 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; “Kusursuz” dizisi blutv‘nin yeni dizi içeriği olarak duyurulmuş ve dizi için Tolga Sarıtaş, Melisa Şenolsun, Ali Gözüşirin, Onur Durmaz ve Ece Yüksel gibi isimlerle anlaşma sağlanmıştı. Ender Mıhlar‘ın yöneteceği “Kusursuz”u unutulmaz dizilerin yazarı Kerem Deren ile Çisil Hazal Tenim yazıyordu. Ancak BluTV’nin Rusya’yla ortak yapımı olan “Kusursuz” dizisi iptal oldu.

Her şey hazırdı! Tolga Sarıtaş ve Melisa Şenolsun ne yapacağını bilemedi!

Rus yapım ekibi ve Rus oyuncularla çıkan krizlerin ardından projeden tamamen vazgeçildiği öğrenildi. Dizinin 2 yıl önce de Cem Karcı yönetmenliğinde çekilmesi gündeme gelmiş ve kadroya Aybüke Pusat, Büşra Develi, Furkan Andıç ve Sercan Badur dahil olmuş, ancak sete az bir süre kala dizi rafa kaldırılmıştı. “Kusursuz” dizisinin şimdi ikinci kez iptal edilmesi hem oyuncuları hem de set ekibini bir hayli üzdü.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...