Tgrt Haber

Hilal Altınbilek'in yeni dizisi belli oldu! Partneri ise çok konuşulacak

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
16 Ağustos 2023 14:54 - Güncelleme : 16 Ağustos 2023 15:57
Hilal Altınbilek'in yeni dizisi belli oldu! Partneri ise çok konuşulacak

Son olarak ATV ekranında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan Hilal Altınbilek'in yeni dizisi belli oldu. Oyuncu senaryo hazırlıklarına başlarken, partneri ise belli oldu.

Geçtiğimiz hafta yeni bir dizi anlaşması yapan Hilal Altınbilek​, yeni karakterinin hazırlıklarına başladı. Senaryoyu çok beğenen oyuncu Hilal Altınbilek'in partneri ise son Mahkum dizisinde rol alan Onur Tuna​ oldu. 

HİLAL ALTINBİLEK VE ONUR TUNA PARTNER OLDU

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığı bilgilere göre, Altınbilek’in anlaştığı şirkete air olan “Şahane Hayatım” dizisinde başrol oynayacağı öğrenildi. Senaryosunu güçlü kalem Meriç Acemi’nin yazdığı, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak’ın yapacağı dizide Hilal Altınbilek, Onur Tuna’yla başrolü paylaşacak.

Şebnem karakterini oynayacak Şahane Hayatım’ın senaryosunu çok beğenen Hilal Altınbilek, projenin ön hazırlık çalışmalarına başladı. FOX‘ta ekrana gelecek olan dizinin cast çalışmaları devam ediyor.
 

 Hilal Altınbilek'in yeni dizisi belli oldu! Partneri ise çok konuşulacak

HİLAL ALTINBİLEK KİMDİR?

11 Şubat 1991 İzmir doğumlu Hilal Altınbilek, Bir güzellik yarışmasında ilk 5’e girdi ve fotomodel oldu. 2009-2010 yılları arasında İstanbul'daki Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde, Çağdaş Drama Topluluğu ve Ali Haydar Elçığ'dan oyunculuk eğitimi aldı. Karagül dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran oyuncu, son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol aldı. 

ONUR TUNA KİMDİR?

2 Temmuz 1985 doğumlu Onur Tuna, Liseyi Bursa'da okudu. Bosch'ta basketbol başta olmak üzere voleybol, masa tenisi ve futbol oynadı. İzmir'deki Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde yaklaşık üç yıl oyunculuk eğitimi aldı. Hayat Devam Ediyor diziyle oyunculuğa başlayan oyuncunun ayrıca şarkıları da bulunuyor. 

Hilal Altınbilek'in yeni dizisi belli oldu! Partneri ise çok konuşulacak

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...