Tgrt Haber

Hudutsuz Sevda'ya eleştiri yağdı! Herkes şiveye takıldı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
22 Eylül 2023 08:59 - Güncelleme : 22 Eylül 2023 09:43
Hudutsuz Sevda'ya eleştiri yağdı! Herkes şiveye takıldı

Deniz Can Aktaş, Miray Daner ve Biran Damla Yılmaz’ın paylaştığı ‘Hudutsuz Sevda dizisi yeni bölümüyle dün akşam izleyicisiyle buluştu. Karadeniz şivesi konuşan oyunculara eleştiriler yağdı.

Dün akşam ilk bölümü FOX TV'de yayınlanan Hudutsuz Sevda​ dizisi, bazı sahneler ve kullanılan Karadeniz şivesi sebebiyle eleştiri aldı. 

HUDUTSUZ SEVDA'YA ELEŞTİRİ YAĞDI, HERKES ŞİVEYE TAKILDI 

 Artvin'de çekimleri yapılan Hudutsuz Sevda dizisinde Karadeniz şivesinin kötü konuşulduğu yorumları sosyal medyada damga vurdu. Hudutsuz Sevda dizisinin ilk bölümünde herkesin ortak fikri Karadeniz şivesinin kötü konuşulduğu oldu. Sosyal medya bazı şiddet sahnelerinin haricinde izleyiciler şivenin kötü konuşulduğunu belirtti. 

HUDUTSUZ SEVDA OYUNCULARI 

  • Halil İbrahim. (Deniz Can Aktaş)
  • Zeynep. (Miray Daner)
  • Asiye. (Esra Dermancıoğlu)
  • Fikret Leto. (Burak Sevinç)
  • Nedime. (Asuman Dabak)
  • Rızvan Leto. (Burak Sergen)

Hudutsuz Sevda'ya eleştiri yağdı! Herkes şiveye takıldı

HUDUTSUZ SEVDA DİZİSİ 1. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Küçük bir çocukken kan davası nedeniyle babasını kaybedip İstanbul’a sürülen Halil İbrahim (Deniz Can Aktaş), 20 yıl sonra memleketi Karadeniz’e yakışıklı, güçlü bir delikanlı olarak geri döner. Burada sevdiği kız Yasemin (Biran Damla Yılmaz)’le evlenecek ve yeni hayatını kuracaktır. Fakat yaşananlar buna izin vermez. Bir intikam yolculuğuna çıkan Halil İbrahim’in hayatı Letolar’dan Zeynep (Miray Daner)’in çıkması ile tamamen değişecektir.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ahmet28 Eylül 2023 21:19

Çok kötü bir dizi olmuş şiddet var hoş değil

Sonraki Haber Yükleniyor...