Tgrt Haber

İbrahim Tatlıses'in Ya Çok Seversen dizisine hayranlığı: Aşık olasım geldi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
25 Ağustos 2023 14:15 - Güncelleme : 25 Ağustos 2023 15:12
İbrahim Tatlıses'in Ya Çok Seversen dizisine hayranlığı: Aşık olasım geldi

Zaman zaman dizi oyuncuları hakkında sosyal medya hesabından yazı paylaşan İbrahim Tatlıses, dün akşam Kanal D ekranında yayınlanan Ya Çok Seversen dizisi hakkında da övgü dolu sözler paylaştı.

Perşembe günleri Kanal D​ ekranında yayınlanan Ya Çok Seversen​ dizisi dün akşam etkileyici bir bölümle yayınlandı. Diziyi takip eden İbrahim Tatlıses​ ise sosyal medya hesabından diziye övgü dolu sözler paylaştı. "Aşık olasım geldi" diyen İbrahim Tatlıses, kısa sürede dizinin hayranları tarafından yorum yağmuruna tutuldu. 

İBRAHİM TATLISES'İN YA ÇOK SEVERSEN HAYRANLIĞI 

İbrahim Tatlıses dün akşam 8. bölümle ekrana gelen Ya Çok Seversen dizisine hayranlığını sosyal medya paylaşımıyla duyurdu. Talıses sosyal medyadan, "( Ya Çok Severseni ) İzliyorum Aşık Olasım Geldi Hem Güldüm Hem ağladın Hem Üzüldüm Çocukların Kıyafetlerini Vakfa Götürdüğü Sahnede çok Duygulandım Senaristi VE bütün ekibi Tebrik Ediyorum VE Alkışlıyorum" notunu düştü. 

İbrahim Tatlıses'in Ya Çok Seversen dizisine hayranlığı: Aşık olasım geldi

YA ÇOK SEVERSEN DİZİSİ OYUNCU KADROSUYLA GÖZ DOLDURUYOR 

Başrolünde Kerem Bürsin​ ve Hafsanur Sancaktutan​'ın yanı sıra Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebüzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Oğulcan Arman Uslu, Durukan Çelikkaya yer alan Ya Çok Seversen dizisinin yönetmen koltuğunda. Ali Bilgin ve Beste Sultan Kasapoğulları yer alıyor. Dizinin konusu ise; annesi öldükten sonra küçük yaşta gönderildiği yatılı okuldan bir daha aile evine dönmeyen ve hayatını kendi ayakları üstünde yurtdışında geçiren, kimseye güven duymayan Ateş ile gerçek ailesini hiç tanımamış, insanları kandırarak para kazanan Leyla’nın yollarının kesişmesine odaklanıyor. 

İbrahim Tatlıses'in Ya Çok Seversen dizisine hayranlığı: Aşık olasım geldi

 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...