Tgrt Haber

Kaan Yıldırım'ın evliliğine proje arası! Yeni diziyle anlaşma sağladı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
02 Eylül 2023 11:14 - Güncelleme : 02 Eylül 2023 13:29
Kaan Yıldırım'ın evliliğine proje arası! Yeni diziyle anlaşma sağladı

Pınar Deniz ile evlenmeye hazırlanan oyuncu Kaan Yıldırım'ın yeni dizisi belli oldu. Son olarak Sipahi dizisinde rol alan oyuncu, aldığı bir sürü tekliften sonra kararını Aşka Düşman dizisinden yana kullandı.

Kaan Yıldırım​ yeni sezonda TV8​ ekranında yayınlanacak Aşka Düşman​ dizisiyle prensipte anlaştı. Doktoru oynayacak Yıldırım'ın partneri de belli oldu. 

KAAN YILDIRIM'IN YENİ DİZİSİ BELLİ OLDU

Kaan Yıldırım son dönemde çok sayıda dizi teklifi aldı. Müstakbel eşi Pınar Deniz’le uzun bir tatil yapan Yıldırım, tatil dönüşü gelen teklifleri değerlendirdi ve kararını verdi. Başarılı oyuncu tv8‘nin yeni iddialı dizisi “Aşka Düşman”la prensipte anlaştı. Mesude Erarslan’ın yöneteceği diziyi Eylem Canpolat ile Ozan Aksungur kalem alıyor. Dizinin başrol erkek oyuncusu olan Yıldırım çok karizmatik ve idealist bir doktora hayat verecek.

Kaan Yıldırım'ın evliliğine proje arası! Yeni diziyle anlaşma sağladı

YILDIRIM'IN PARTNERİ BUSE MERAL OLDU

Dizide Buse Meral‘in oynayacağı erkek düşmanı bir genç kız olan İnci Neva‘nın karşısına çıkan doktor​ Uygar, ailesinden gelen bütün ön yargılarını kırıp genç kadını hayatının merkezine alacak. Merakla beklenen dizide İnci Neva’nın annesi Bahriye’yi değerli oyuncu Nazan Kesal oynayacak.

 
Kaynak: Birsen Altuntaş
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...