Tgrt Haber

Kanal D dizisi Üç Kız Kardeş'ten şaşırtan sezon finali! Nesrin ve Sadık ölecek mi?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
14 Haziran 2023 09:37 - Güncelleme : 14 Haziran 2023 11:42
Kanal D dizisi Üç Kız Kardeş'ten şaşırtan sezon finali! Nesrin ve Sadık ölecek mi?

Dün akşam yayınlanan 53. bölümüyle sezon finali yapan Üç Kız Kardeş dizisinde Nesrin ve Sadık'ın ciddi bir kaza geçirdiği açıklandı. Nesrin karakterini oynayan İclal Aydın'ın diziden ayrılacağı iddia edildi. Konuyla ilgili ilk açıklama usta gazeteciden geldi.

Başrolünde Özgü Kaya, Berker Güven ve İclal Aydın gibi isimlerin yer aldığı Üç Kız Kardeş​ dizisinin dün yayınlanan sezon finalinde Nesrin ve Sadık kaza geçirdi. İzleyiciler, bölümün ardından İclal Aydın ve Reha Özcan'ın diziden ayrılıp ayrılmayacağını araştırmaya başladı. 

ÜÇ KIZ KARDEŞ'İN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Dönüş geçmişiyle kavuşmak için çok istekli olsa da beklediği kucak ona kolayca açılmaz. Ancak Dönüş kararlı davranır, tüm sonuçlarına rağmen çıktığı yoldan vazgeçmeyecektir. Diğer yandan yazdığı kitabın etkileri, tüm aileye sirayet eder. Derya, Mustafa’ya haber vermeden kendi hayatına dair bir plan yapar. Bu yüzden Mustafa’yla araları daha da sert bir şekilde açılırken, Dönüş’e açıkladığı gerçekler yüzünden ailesiyle de kopma noktasına gelir. Derya tüm yaşadıklarından sonra gözünü karartıp, fevri kararlar verir.

İCLAL AYDIN ÜÇ KIZ KARDEŞ'TEN AYRILACAK MI? 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; dün sezon finali yapan "Üç Kız Kardeş" dizisi hakkında ortaya çıkan ayrılık iddiaları kafa karıştırdı. Hem dizinin uyarlandığı eserin yazarı, hem de önemli oyuncularından İclal Aydın‘ın ekipten ayrılacağı söylentisi kulaktan kulağa yayılıyor. Aydın mart ayında omuriliğiyle ilgili Mikrodiskektomi ameliyatı geçirmişti. İkinci bir ameliyat daha geçirecek olan İclal Aydın’ın diziden ayrılmayacağı ancak başarılı oyuncuyla ilgili yeni sezonda bir sürprizin olacağı öğrenildi.

Kanal D dizisi Üç Kız Kardeş'ten şaşırtan sezon finali! Nesrin ve Sadık ölecek mi?

İCLAL AYDIN KİMDİR?

 14 Eylül 1971, Nevşehirli olan İclal Aydın, lise yıllarında tiyatroya merak sardı. Aydın, 1989 yılında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünü kazandı. 1997 yılında televizyona geçti. 1997 yılında Ayna grubunun "Ölünce Sevemezsem Seni" klibinde rol aldı. Rol aldığı Sıcak Saatler dizisi çok sevildi. Hayat Güzeldir programı için yazdığı günlükleri ve metinleri bir araya getirerek ilk kitabını oluşturdu. 2006-2008 yılları arasında Star TV'de yayınlanan İki Aile dizisiyle ilk başrolünü oynayan İclal Aydın, peş peşe birçok yapımda rol aldı. 

İCLAL AYDIN DİZİLERİ

  • İki Aile,
  • Avrupa Yakası,
  • Güldünya,
  • Haneler,
  • Göç Zamanı,
  • Gına,
  • Aşkın Halleri,
  • Veda,
  • O Hayat Benim,
  • Ege'nin Hamsisi,
  • Üç Kız Kardeş

 

 

 

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...