Tgrt Haber

Kanseri yenen oyuncu Boğaç Aksoy'un ilk işi bu oldu!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
01 Haziran 2023 10:40 - Güncelleme : 01 Haziran 2023 11:51
Kanseri yenen oyuncu Boğaç Aksoy'un ilk işi bu oldu!

Arka Sokaklar dizisinde rol alırken kanser olduğunu öğrenen genç oyuncu Boğaç Aksoy, bu süreçte mesleğine ara vermiş ve ara ara sevenlerini bilgilendirmişti. Zorlu sürecin ardından kanseri yenen Aksoy, sosyal medya paylaşımlarıyla sevenlerini bir hayli mutlu etti.

Yaklaşık 7 ay önce Lenf kanserini yendiğini açıklayan Boğaç Aksoy, uzun bir tedavinin ardından sağlığına kavuştu. Geçtiğimiz yıl Kasım ayında kanseri yendiğini açıklayan oyuncu​ Boğaç Aksoy, tekrar setlere döndü ve çıktığı karavan tatilinden kareleri sevenleriyle paylaştı.

KANSERİ YENDİ, SETLERE DÖNDÜ!

Kanseri yendikten sonra setlere dönerek sevenlerini bir hayli mutlu eden Boğaç Aksoy, Yapımcılığını Erdoğan Bayrak'ın yaptığı, senaryosunu Coşkun Gündoğdu'nun yazdığı ve yönetmen koltuğunda ise Taner Bahadır'ın oturduğu D.O.Z isimli sinema filminde başrolü Yağmur Ün ile paylaşacak. Aksoy'un "Setlere geri dönüyorum!" paylaşımına tebrik mesajları yağdı.

Kanseri yenen oyuncu Boğaç Aksoy'un ilk işi bu oldu!

KARAVAN ALDI, DÜNYAYI DOLAŞMAYA KARA VERDİ!

Karavan satın alarak tatile çıkan 34 yaşındaki oyuncu, "Uzun zamandır karavanla gezme hayalim vardı. Uzun vadede yurt dışı planım da var fakat ilk hedefim kendi kıyı şeridimizi dolaşmak" dedi. 

Kanseri yenen oyuncu Boğaç Aksoy'un ilk işi bu oldu!

BOĞAÇ AKSOY KİMDİR?

1989 doğumlu olan Baoğaç Aksoy, oyunculuk kariyerine manken olarak başladı. Genç yaşlarda futbolla ilgilenen oyuncu, 2. Lig'de Maltepespor formasıyla 3 yıl oynadıktan sonra futbolu bırakarak modelliğe odaklandı. 2012 Best Model of Turkey yarışmasında 3. sırayı aldı. Oyunculuk kariyerine 2014'te vizyona giren Çılgın Dersane 3 filmindeki Cenker rolüyle adım attı. Oyuncu asıl çıkışını Arka Sokaklar dizisiyle yaptı. 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...